///M3 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 kupilem lusterka ala M3 podroba oczywiscie i mam problem bo z lusterek wychodza 4 kabelki o roznych kolorach a w buni wychodzą tez 4 kabelki do lusterka tylko całkiem inne niz w instrukcji nie wiem moze do elektryka ? probowalem na 1000 sposobow i niestety ja gałke w lewo lustro w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 mowilem ze bedzie problem z lustrami, przerabialem to Tez mialem problem z kablami tylko nei pamietam dokladnie co tam bylo, ale wiem ze do rozwiazania nie doszedlem, a lustra wywalilem. oza tym poczekaj na deszcz... Lustra sa skierowane ku gorze i caly deszcz pada prosto na nie i ze tak powiem g**no widac... Wroc do oryginalu bedzie lepiej i dla ciebie i dla furki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 sprobuje jeszcze oddać do elektryka zobaczymy co on poradzi a jak nie to wroce do oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 kupilem lusterka ala M3 podroba oczywiscie i mam problem bo z lusterek wychodza 4 kabelki o roznych kolorach a w buni wychodzą tez 4 kabelki do lusterka tylko całkiem inne niz w instrukcji nie wiem moze do elektryka ? probowalem na 1000 sposobow i niestety ja gałke w lewo lustro w gore tester napięcia w łapkę i heja metodą prób i błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 hahaha zycze Cierpliwosci zmienialem u siebie na lustra po lifcie. Problem pojawil sie juz na poczatku inne kostki.Wiec scyzorykiem sie wspomoglem i kicha , juz nic nie pasowało Wiec tak: nie nalezy 2 luster naraz odpinac tylko po koleji 1 potem 2. Ja tak zrobilem nie polecam. u kolezki podpatrzylem jak ma podpiete kabelki ,odgapilem i ciesze sie lustrami po lifcie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi