ROBERT VIP83 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Witam wszystkich. Moje BMW e46 318i ma problem!!! bylem dzisiaj na kompie bo zaswiecila mi sie kontrolka silnika i mam nastepujace bledy [1} AIR MASS METER] [2} PO111] [3}THROTTLE POTENTIOMETER] [4}CARBURETOR SYSTEM 1 (failure)] [5}SECONDARY AIR INTAKE VALVE] [6}PO443] [7}PO505] Czy muglby ktos mi to przetlumaczyc na <chlopski>rozum? PROSZE uklon_bmw was o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 [1} AIR MASS METER] Przepływomierz [2} PO111] ? [3}THROTTLE POTENTIOMETER] Potencjometr przepustnicy [4}CARBURETOR SYSTEM 1 (failure)] zdaniem wikipedii CARBURETOR=gaźnik [5}SECONDARY AIR INTAKE VALVE] zawór wtórnego (drugiego) wlotu powietrza [6}PO443] ? [7}PO505] ? Ja ci tylko przetłumaczyłem Na kompa sie jezdzi do kogos kto sie na tym zna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Witam wszystkich. Moje BMW e46 318i ma problem!!! bylem dzisiaj na kompie bo zaswiecila mi sie kontrolka silnika i mam nastepujace bledy [1} AIR MASS METER] [2} PO111] [3}THROTTLE POTENTIOMETER] [4}CARBURETOR SYSTEM 1 (failure)] [5}SECONDARY AIR INTAKE VALVE] [6}PO443] [7}PO505] Czy muglby ktos mi to przetlumaczyc na <chlopski>rozum? PROSZE uklon_bmw was o pomoc!!! o w mordę... a mi ostatnio wyskoczyło check... a po naciśnięciu przycisku... LOW WATER FLUID czy jakoś tak... płyn do spryskiwaczy A u ciebie to ewidentnie coś jest nachrzanione w dolocie powietrza od początku po sam kolektor ssący. Niewykluczone, że jedno może powodować usterkę drugiego... albo po prostu coś niedobrego dzieje się z wiązką kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT VIP83 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wielkie dzieki chlopaki <bmw_2> w poniedzialek wale na warsztat bo mnie cholera wezmie pytanie_bmw ale zostaly mi jeszcze 3 pozycje jak by ktos cos wiedzial bede wdzieczny za kazda odpowiedz uklon_bmw. [ Dodano: 23 Wrzesień 08, 15:11 ] I problemy z glowy :lol: :lol: :lol: [ Dodano: 23 Wrzesień 08, 15:12 ] I problemy z glowy :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi