SataN Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Dobierał się już ktoś do tego przycisku ? Generalnie.. to działa, ale po wciśnięciu do końca raz domyka samodzielnie szybę... raz nie... i tak jak mu się podoba, warto tam w ogóle grzebać czy od razu go wymienić ? No i... czy można coś łatwo szybko popsuć przy okazji ? bo tam swoich łapsk jeszcze nie wsadzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 kiedys rozbierałem przycisk, przeczysciłem go i było super, mysle ze zajzyj nic do stracenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 oj ale to nie przycisk chyba. Zmieniałeś stronami guziki? U mnie na dziwne zachowanie szyb pomogło rozwiercenie kołków, wyjęcie całego mechanizmu i czyszczenie tego co smarowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Może po prostu się wyrobił i czasem zaskakuje na 2gie cyknięcie a czasem nie... A może się zabrudził i wystarczy czyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Może po prostu się wyrobił i czasem zaskakuje na 2gie cyknięcie a czasem nie... A może się zabrudził i wystarczy czyszczenie prawdopodobnie tak, bo w korku z nudów zamieniałem guziczki.... po zamianie lewa szyba ma problemy więc przeczyszczę i zobaczę czy zaskoczy, jak nie to do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 korku z nudów zamieniałem guziczki.... hłe hłe czy dla tego właśnie, że się psuł czy tak z nudów, nudów?? ja tam w korkach rozwiązuje sudoku, mniej mnie to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 korku z nudów zamieniałem guziczki.... hłe hłe czy dla tego właśnie, że się psuł czy tak z nudów, nudów?? ja tam w korkach rozwiązuje sudoku, mniej mnie to kosztuje no tak 2in1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 u mnie tez tak sie dzieje. ze czasem nie zadziała musze baaardzo mocno nacisnąć zeby się zamknęła. Mysle ze wystarczy czyszczenie samego przełącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 u mnie tez tak sie dzieje. ze czasem nie zadziała musze baaardzo mocno nacisnąć zeby się zamknęła. Mysle ze wystarczy czyszczenie samego przełącznika. a no że więc bo tak... kupiłem guzika.... 30 pln.... założyłem i co ? PUPA BLADA !!!! co się okazało ? przyciski w e36 się programuje.... wystarczyło kizi mizi paluchami.... jakieś 20 sekund zabawy... i działa... i stary i nowy człowiek to się głupi rodzi i jeszcze głupszy umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 przyciski w e36 się programuje.... wystarczyło kizi mizi paluchami.... jakieś 20 sekund zabawy... i działa... Mógłbyś napisać o tym coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 przyciski w e36 się programuje.... wystarczyło kizi mizi paluchami.... jakieś 20 sekund zabawy... i działa... Mógłbyś napisać o tym coś więcej? 1- przekręcić kluczyk aż zapalą się kontrolki 2- opuścić prawą szybkę, podnieść wciskając przycisk do końca, jak się podniesie przytrzymać kilka sekund (z 5) jeśli druga szybka nie domaga, zrobić to samo po tym u mnie bangla jak należy niestety rozprogramować jest równie łatwo... o ile ja mam z tym problemy, o tyle pasażerowie na prawym fotelu robią to nagminnie i nie pytaj jak bo mi się nie udało... siostrze udało się od razu, matce też... ale wrodzona inteligencja kobiet nie pozwala im powiedzieć jak to osiągnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Tak dla jasności to przy opuszczaniu i podnoszeniu trzymać przycisk wciśnięty cały czas? Ogólnie to pytam z ciekawości ale taka wiedza napewno się przyda skoro łatwo go rozprogramować... wrodzona inteligencja kobiet Co to takiego? Możesz wrzucić zdjęcia? :twisted: Heheheheee happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 łatwo rozprogramowac wystarczy ze odepniesz aku. przynajmniej u mnie tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 wystarczy ze odepniesz aku oj to chyba miałeś coś innego nie tak bo już zdarzało mi się odpiąć akumulator nie raz a szybki jak śmigały tak śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 4 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 wrodzona inteligencja kobiet Co to takiego? Możesz wrzucić zdjęcia? :twisted: Heheheheee happy_bmw będę złośliwy i napiszę... "czy ktoś ich jeszcze razem widział, czy ktoś cokolwiek o nich wie" - to na temat inteligencji i kobiet razem a tak zupełnie poważnie to nie wiem... nie pytaj mnie bo nie wiem jak to rozprogramować, mi mojego guziczka nie udało się jeszcze rozprogramować, za to pasażera ciągle jest rozprogramowany jak ktoś jeździ z boku tyczy się to zarówno kobiet jak i facetów, więc.... albo coś z moim guziczkiem nie tak, albo to ja jestem głupi i mi nigdy nie udaje się tego rozprogramować a komuś w kilka sekund Przypuszczam, że ma to związek z opuszczaniem się szyby samemu po głębszym wciśnięciu przycisku i podnoszeniem.... no ale... kij z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi