dzidzius2 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 witam mam pytanko byłem niedawno na regulacji gazu i facet założył mi zwęrzkę przed filtrem powietrza i wydaje mi się że auto jest troche słabsze dodam jeszcze że firma która montowała gaz nie zakładała zwęrzki aby ograniczyć dopływ powietrza teraz nie wiem czy ją zdemontować czy jechać na regulacje do firmy która zakładała gaz a autko to e30 1,8 m10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 spotakałem się z tym kilka razy... pewnie samochód gasł Ci (jadąc na gazie),np. dojeżdżając na "luzie" do światel itp, dodając gazu i puszczając mógł sie dławić, mechanicy problemy te rozwiązują, właśnie w taki sposób - zmniejszając dopływ powietrza, niestety w 80% przypadków z jakimi się spotkałem był to jedyny sposób na wyregulowanie, przyczyną tego był zły dobór instalacji LPG auto po takiej operacji z oczywistych względów będzie słabsze i może więcej palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 auto nie gasło (jadąc na luzie) a zwężkę już wywaliłem i jest lepiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi