Avacs Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 zaczne od tego że sprzedałem moje autko i teraz mam do kupienia e 36 2,8. problem w tym że w silniku słychać stukające popychacze (bynajmniej tak mi sie wydaje) i teraz pytanie jaki to jest koszt żeby je wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 zaczne od tego że sprzedałem moje autko i teraz mam do kupienia e 36 2,8. problem w tym że w silniku słychać stukające popychacze (bynajmniej tak mi sie wydaje) i teraz pytanie jaki to jest koszt żeby je wymienić? zadzwoń do auto-chipa i spytaj: 071-355-99-61 może to zaworki lekko klekotają i może wystarczy wymiana oleju, żeby je uspokoić no chyba, że na gorącym aucie tak klekota to nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 właśnie klekoczą jak sie silnik rozgrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Masz genialny słuch bo słyszysz coś czego w tym silniku nie ma.To pewnie zawory-zmień olej na dobry,jak nie pomoże to regulatory do wymiany(szklanki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 właśnie klekoczą jak sie silnik rozgrzeje to pewnie zaworki, chyba, vanos nie klekocze tylko chrupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 po problemie. nie kupiłem tego auta bo szrot całkowity był ogólnie to mam problem żeby kupić takie auto... ceny są wysokie a stan techniczny zazwyczaj do dupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 po problemie. nie kupiłem tego auta bo szrot całkowity był ogólnie to mam problem żeby kupić takie auto... ceny są wysokie a stan techniczny zazwyczaj do d***... powiedz za ile chcesz kupić to się zastanowię powtórnie czy swojego na e46 nie zamienić ale ja za swojego tanio nie zaśpiewam bo technicznie to jest w stanie idealnym w skali od 1-6 oceniam na 5+ Ale fakt faktem.. co zdrowia i nerwów w niego wsadziłem to moje... o kasie to już wolę nie wspominać bo mi słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 po problemie. nie kupiłem tego auta bo szrot całkowity był ogólnie to mam problem żeby kupić takie auto... ceny są wysokie a stan techniczny zazwyczaj do d***... powiedz za ile chcesz kupić to się zastanowię powtórnie czy swojego na e46 nie zamienić ale ja za swojego tanio nie zaśpiewam bo technicznie to jest w stanie idealnym w skali od 1-6 oceniam na 5+ Ale fakt faktem.. co zdrowia i nerwów w niego wsadziłem to moje... o kasie to już wolę nie wspominać bo mi słabo to ile byś chciał za swoje auto? daj mi swój numer tel. to zadzwonie i może sie dogadamy? <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi