leonn7 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam Mam pytanie co jest nie tak jak komputer pokazujący spalanie temp. itp przygasa i rozjasnia sie widzałem to tez u znajomego czy te modele tak mają i czy jest na to jakiś sposów zeby swiecił cały czas równym podświetleniem jak ktos z was cos o tym wie prosze piszcie Z góry dzieki za pomoc Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 WitamMam pytanie co jest nie tak jak komputer pokazujący spalanie temp. itp przygasa i rozjasnia sie widzałem to tez u znajomego czy te modele tak mają i czy jest na to jakiś sposów zeby swiecił cały czas równym podświetleniem jak ktos z was cos o tym wie prosze piszcie Z góry dzieki za pomoc Pozdro w zegarach jest coś takiego jak czujnik natężenia światła, tzn. - jak ci słońce wali po desce, to automatycznie to rozjaśnia a jak ucieknie słońce, to przyciemnia, robi tak z całą deską, nie wiem czy każdy model ma ten czujnik jest taka opcja, że to albo światło tak na niego działa... albo po prostu jest uwalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 dzięki za podpowiedz sprawdze jeszcze sobie w nocy jak to wygląda pozdro [ Dodano: 16 Wrzesień 08, 13:17 ] jeszcze mam pytanie powiedz czy jak odłaczam przepływkę i mam wrażenie ze auto lepiej jedzie to wskazuje na to ze przepływka jest walnieta?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 dzięki za podpowiedz sprawdze jeszcze sobie w nocy jak to wygląda pozdro [ Dodano: 16 Wrzesień 08, 13:17 ] jeszcze mam pytanie powiedz czy jak odłaczam przepływkę i mam wrażenie ze auto lepiej jedzie to wskazuje na to ze przepływka jest walnieta?? pozdro nie, to normalne, że auto lepiej idzie bo dostaje inne dawki paliwa i nie masz wrażenia... to prawda a nie mit w każdym jednym tak będzie, nie mniej jednak przy odpiętej przepływce po prostu więcej pali, walnięta przepływka wychodzi na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi