Piter17 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 witajcie forumowicze, mam takie pytanie co to jest jak e36 316 w miscie olejowej jest to przykrecone do miski?? czy to jest niezbedne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 witajcie forumowicze, mam takie pytanie co to jest jak e36 316 w miscie olejowej jest to przykrecone do miski?? czy to jest niezbedne?? nie... na pewno ktoś kto projektował auto zostawił tam to dla ozdoby albo przez przypadek... jak coś jest to na pewno czemuś służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 heh... A może jakąś fote zapodasz? Może Tobie chodzi o spust oleju? Taka śruba/korek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 heh... A może jakąś fote zapodasz?Może Tobie chodzi o spust oleju? Taka śruba/korek? a to niepotrzebne... można sobie zaspawać a potem jeździć na odsysanie oleju zamist jak bozia przykazała spuszczać go miską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 to nie to ale juz wiem co to jest ale dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 To strasznie tajemniczy jesteś :?: :!: Ja jestem bardzo ciekaw co to takiego tam w tej misce 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 hehehhee... SataN, nie powiedziałem, że nie potrzebne... Też jestem ciekaw co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 hehehhee... SataN, nie powiedziałem, że nie potrzebne... Też jestem ciekaw co to takiego? no to możemy zgadywać... bo kolega się nie chce przyznać co to było... może faktycznie to ten korek upustowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi