fotomek69 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 kupilem na ebay cos takiego http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280260991014 i teraz szukam mapy na karte sd ze wschodnia europa czy ktos moze mi pomoc w tym temacie bo sam nie mam zadnego pojecia o nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A nie wiesz czy to są może mapki w formacie .map ? Bo mam coś podobnego na Nokii 6110, też Route66. Mapy nazywają się "Baltic Europe" albo jakoś tak :? Tylko czy to pójdzie na tym Navi bo wiem, że są różne formaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomek69 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 jutro wyciagne karte i zobacze te pliki i napisze co tam jest bo naprawde nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 do route 66 mam gdzieś wszystkie mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomek69 Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 o to by bylo super gdybys zechcial cos udostepnic moze dogadamy sie na skype fotomek69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi