SataN Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 to to jest nie głupie nawet żeby nie ta dziura w masce... i odrobinę mniejszy skos przy lampach z przodu... to mi się nawet bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Tak myślę, że chyba wolałbym kupić e46 zamiast ładować takie gadżety... Felgi są MEGA ale ogólnie za takim tuningiem jestem na NIE :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 też mi się wydaje ,że za to siano kupi się młodsze autko, po co tak kombinować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 mi sie nawet podoba gdyby nie ta maska i lampy, nie jest aż tak źle zrobione, widywało sei gorsze a fele naprawde meeeega!!! happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 A mi się podoba,zrobił coś fajnego, oryginalnego,a felgi są MEGA jak banan napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 fakt felga śliczna ale nie podoba mi się kształt tych lampek i ona jakaś taka ni niejaka ladny shadowline czarny na tej feldze i gwincie było by mega edit: te wloty to zetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 zdecydowanie NIE - ta sama agro-półka, co słynna Vectra przerobiona na E-klase... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi