Gość gosc Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 :wink: Witam wszystkich i prosze o pomoc. Mam zamiar kupic BMW E36 i mam problem gdzie znajduja sie numery na bloku 4-cylindrowym. Auto jest sprowadzone z Holandii i tam nigdzie tego nie zapisuja. Ja osobiscie nie moge nigdzie tego znalezc, im szybsza odpowiedz tym lepiej. DZIEKI ZA POMOC POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 czesc! ja tez mialem ten sam problem tylko w e46! nie moglismy z mechanikiem znalezc nr. ten na bloku byl jakis za krotki. zadzwonilem do bmw polska do warszawki podlem model nr nadwozia i rok i babka mi podala moj numer ! ! ! zrob tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajko Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 witam.szukaj przy bagnecie na samym dole,i najlepiej latarka nie zapomnij tez o kawalek szmaty i jakies preparat do czyszczenia bo napewno bedzie zabrudzoy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 kolega dobrze ci poradzil telefon do serwisu nic nie kosztuje a nie boli cie glowa czemu wszyscy jak slysza serwis to im sie odechciewa bo mysla ze ichc tam wykasuja nie wiadomo ile a tak nie jest to tak jak ze skrotem bmw bedziesz mial wydatki jakos ich nie mam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagerOwski Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Jak moge sprawdzic ktory mam rok silnika? ogolnie nie jestem pewien czy silnik mam z tego samego roku co autko chodzi o bmw e36 2.0 [ Dodano: 9 Listopad 06, 19:37 ] Jak moge sprawdzic ktory mam rok silnika? ogolnie nie jestem pewien czy silnik mam z tego samego roku co autko chodzi o bmw e36 2.0. Bardzo prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 nieda sie mozesz sobie sprawdzic rocznik osprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Z tym rokiem silnika, to spróbuj zadzwonic do serwisu (np do Inchcape), albo wybierz się osobiście i podaj chłopakom nr nadwozia i nr silnika i myślę, że będą w stanie odpowiedzieć ci na twoje pytanie (za darmo). Ja ostatnio miałem mały wyciek ze skrzyni biegów i nie byłem pewny jaki zalać olej (wszystko zależy od koloru naklejki), a nie byłem w stanie stwierdzić jakiego koloru była moja naklejka i po numerze VIN doszliśmu jaka jest skrzynia i jaki ma by do niej olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi