Rogu Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Moze mi ktos powiedziec czy jest szansa zamontowania bez wiekszych zmian panelu elektronicznego od klimy do mojej e36, ja mam z klima ale ten panel z przekretlami. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Szanse są zawsze.Przekładka panelu z klimą manualną na klimatronica wymaga trochę przeróbek.Między innymi jest trochę gimnastyki w elektryce.Kiedyś przekładał mi znajomy mechanior w e34 i szczerze jak mu sie przyglądałem to podziwiałem go,że w ogóle tego się podjął.Ale cóż , mechanicy od tego są. Powodzenia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Moze mi ktos powiedziec czy jest szansa zamontowania bez wiekszych zmian panelu elektronicznego od klimy do mojej e36, ja mam z klima ale ten panel z przekretlami.Pozdro bo to nie jest tylko kwestia podłączenia kabelków jest tam trochę zabawy z tego co wiem... wygląda to podobnie jak gdybyś chciał założyć do zubożonego boarda pełny panel i odpalić jego funkcje... nie zabangla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Jest to możliwe, ale zabawy bedzie duzo oj dużo. Znając życie coś pujdzie nie tak i wszystko szlak trafi. Jak się na tym znasz i masz duuuużo czasu to możesz walczyć, jeśli jesteś w tej dziedzinie zielony lepiej zostaw, bo tylko szkód narobisz. Zostaw to zadanie wtedy innym za opłatą nie małą (roboty może i mało ale bardzooo pracochłonne). Ja bym się nie bawił w to. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi