Bialy071 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Bęben jest koło magnolii, jak do tej pory słyszałem o nim dobre opinie chociaż jak padł mi motor to zawiozłem do czarka na przedmiejską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Bęben jest koło magnolii, jak do tej pory słyszałem o nim dobre opinie chociaż jak padł mi motor to zawiozłem do czarka na przedmiejską Bylem u Bebna raz i moje noga po raz drugi u niego w warsztacie nie stanie. Kiedys podjechalem do niego na wymiane rozrzadu w m60b40. Krzyknal 2000-3000tys. Powiedzialem mu, ze ja mam czesci, i ze pytam o sama robocizne. Powiedzial ze owszem, to jest za robocizne. Spytalem sie go, czy mysli ze bylem miekkim robiony, i ze ta cena przeciez jest z kosmosu. Forest mi podal namiary do Krzyska z Brzegu. Pojechalem do niego i skasowal mnie cos w okolicach 800zl, czyli cena jak najbardziej normalna. Tak BTW, po tym jak juz bylo zrobione, kozla pozniej spytalem z ciekawosci, ile taka robota by u niego kosztowala, podal cene rowniez w okolicach 800zl. Wiec jak najbardziej moge polecic Krzyska z Brzegu i Kozla (robil u mnie sporo w 540). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 tomek tez nie nalezy do tanich mechanikow, pozatym robota zawalony jest caly czas a tu cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Panowie to gdzie polecacie się udać, bo tak czytam ten temat i się gubie, szukam jakiegos mechanika/elektryka we Wro, bo rozrusznik mi juz klęka, a chciałbym zdążyć to zrobić przed redeco w sobotę, żebym żadnego zonka nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 rozruszniki robia kolo dworca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 rozruszniki robia kolo dworca To żeś pomógł, precyzyjne dane dot. miejsca i telefon, gratulejszyn...... :evil: Kosa325i masz numery telefonów dzwoń i pytaj o ceny i czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Tutaj masz konkret warsztat jeśli chodzi o elektrykę : http://www.zaplon.pl/index2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A zna ktoś warsztat GT na ul. Swojczyckiej we Wrocławiu? Jakieś opinie,doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 tomek tez nie nalezy do tanich mechanikow, pozatym robota zawalony jest caly czasa tu cos takiego Trafić tam do Kozła za pierwszym razem to nie lada sztuka Ja właśnie dzisiaj odebrałem od niego samochód i jestem bardzo zadowolony - profesjonalne podejście do tematu, wymienione wszystko co trzeba. Zostałem poinformowany co dokładnie było uszkodzone i co należałoby zrobić w najbliższym czasie No ale niestety tanio nie było... :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 A orientuję się ktoś gdzie zajmują się szyberdachami we Wrocławiu ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zdecydowanie polecam Tomka ze Ślężnej. Wymienił mi wczoraj koło pasowe, wszystko poszło sprawnie, rzetelnie i bez zbędnego pitolenia, dodam jeszcze, że w dobrych pieniążkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zdecydowanie polecam Tomka ze Ślężnej. Wymienił mi wczoraj koło pasowe, wszystko poszło sprawnie, rzetelnie i bez zbędnego pitolenia, dodam jeszcze, że w dobrych pieniążkach. Jakiś namiar ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jakiś namiar ?? Warsztat jest obok Shella na Ślężnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Jakiś namiar ??Numeru nie pisałem, bo już wcześniej był tutaj podawany - nie chciałem powielać raczej chciałem wyrazić swoją opinię o koledze mechaniku:)Między Shellem a przychodnią weterynaryjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhl Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 potrzebuję wymienić szczotki w silniczku dmuchawy w e36, możecie mi kogoś dobrego polecić, kto to zrobi nie psując mi niczego w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Hej poszukuje kogoś naprawdę dobrego do zrobienia z kwasówki tłumika środkowego i końcowego do M635 Csi z silnikiem s38b36 i do zwykłej 635Csi, nie ma ciśnienia ważne żeby było zrobione naprawdę dobrze i w $$$ do przyjęcia dla zwykłych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Również polecam Tomka ze Ślężnej. Fachowiec i ma mega pojęcie. Trzeba tylko się umawiać,bo czas oczekiwania jest długi do Fachowca:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 mWm - Opolska 140 (teren elektromontazu) maniacy bmw,naprawde mają pojecie,solidni,dobre ceny... Wielka hala 700m2 wiec i sprzetu sporo,diagnostyka komp. mechanika osobowek i duzych. 505 344 422 607 354 933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Również polecam Tomka ze Ślężnej. Fachowiec i ma mega pojęcie. Trzeba tylko się umawiać,bo czas oczekiwania jest długi do Fachowca:lol: kiedys u niego robilem swoje e38 i wszystko fajnie,pojecie ma ale roznie z wykonaniem-mialem tego pecha ze sie niepopisal...pourywal sruby na kole pasowym,rozwalil wtyczke czujnika plynu chlodniczego, i oczywiscie to nie on,innym razem diagnoza kompem,kasowanie bledow,wykrycie przyczyny zlej pracy silnika i co? i nic po za tym ze auto stalo kilka dni i stowka oddana za darmo,do tego po jednej z wizyt zostawil bonusy w postaci jakiegos lusterka i klucza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytusWroc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jeśli ktoś szuka kogoś od szyberdachów polecam ul. Wagonowa 3a Wrocław. Naprawiałem swój w E46 Touring i naprawde gość zna się na robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicik Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) potrzebuje kumatego gostka od silników, który jest w stanie pomierzyć kompreesję na zimno i metodą olejową(próba olejowa), znacie jakiś taki warsztat co wykona taką usługę? Edytowane 24 Stycznia 2013 przez wicik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Auto-kam, Poświęcka 55. Ale ceny Ci nie powiem bo nie pamiętam, zadzwoń i się zapytaj. tel. 071 325 60 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicik Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 dziś za wykonanie pomiaru zapłaciłem 200zł w radwanicach:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Polecam AUTO-GEO ul. Waflowa 1/2. Komputerowe ustawianie zbieżnosci. Wczoraj byłem facet ustawił perfekcyjnie. Koszt 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Panowie podajcie jakieś namiary na dobrego wydecho-tłumikarza? Najlepiej na dzielnicy FABRYCZNA żebym nie jechał pół miasta Nie mam już chęci 15 razy odstawiać auta do Arka na Rogowskiej. Zawsze coś jest nie tak, a to wieszak a to śrubka. Normalnie ręce opadają.....:bag::bag::bag: Jak nie przypilnujesz i nie pokażesz palcem to normalnie nikt nie ogarnia!! Banda bylejakości!!! A co następny to lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi