5oul Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Cykniętych tzn.że zrobią praktycznie wszystko. No to prawie jak zloty Maxbimmer'a zrobimy wszystko... flaszke, dwie nawet osiem Bardzo ślicznie przepraszam za OT ale kurna nie mogłem się powstrzymać :gril:bmw_beer :drunk: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 tak btw-o mechaniku polecanym przez Georgii z Le słyszałem od mieszkanców negatywne opinie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Koledzy polećcie jakiś dobry zakład specjalizujący się w skrzyniach automatycznych. Musze wymienić olej i filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wilkov chodzi o Roberta z warsztatu obok stacji shell przy sklepie motoryzacyjnym ? A co takiego słyszałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Gdzie polecilibyście udać się na jakąś konkretną diagnozę vanosa? Bo inpa od dłuzszego czasu wykrywa mi błąd, a na naprawie tego ustrojstwa to się trzeba dobrze znać :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam. Słyszał ktoś coś o warsztacie koło ulicy Legnickiej ? Pan Bębenek czy jakoś tak się nazywa mechanik ? pytam poniewaz polecił mi go poprzedni właściciel auta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 chybą Beben http://beben-serwis.pl/resolution.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Tak znamy, jest ich dwóch, jeden niezły kanciarz. Lepiej ten drugi: Ranking Warsztatów - Mechanicy, ASO, Elektromechanika, Tapicerka, Alarmy, Klimatyzacja, CarAudio: Beben-Serwis, 54-204 Wrocław,Legnicka 52a Robiłem ostatnio u Artura, konkretny, fachowy i mozna się dogadać, podpina do kompa także, fan beemek: G.T. Autoserwis. Marzec Artur Kom.: 514 379 517 Kom.: 531 788 889 51-396 Wrocław, Zawalna 25b PS radze przeczytać temat od początku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nie wiem czy nie chodzi Ci o Auto Chip. Jeśli tak - byłem tam raz i nie pojade nigdy więcej. Za wymianę jeża klimy (nowa część 300 zł), posmarowanie zawiasów drzwi by nie skrzypiały skasowali mnie 700 zł. Miałem tez problem z radiem - nie działało. Wymontowali wzmacniacz po czym stwierdzili, że nie mają podobnego i zamontowali stary z powrotem - generalnie nic z tym nie zrobili. 700 zł za taką robotę to spora przesada nawet jak na Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 No to prawie jak zloty Maxbimmer'a zrobimy wszystko... flaszke, dwie nawet osiem Bardzo ślicznie przepraszam za OT ale kurna nie mogłem się powstrzymać :gril:bmw_beer :drunk: Stary, nie przepraszaj za takie OT. Ten tekst mnie tak rozbawil rano w przy kawie, ze musialem podziekowac za niego Koledzy polećcie jakiś dobry zakład specjalizujący się w skrzyniach automatycznych. Musze wymienić olej i filtr. Napewno nie polece zakladu w dlugolece (przy glownej, jak sie jedzie w strone Wrocka, to po lewej stronie..). Nie wiem jak jest u nich z fachowoscia, ale ceny maja z kosmosu. Pamietam ze mialem skrzynie dziabnieta, nie dzialal mi wsteczny. Powiedzieli ze spoko, wsteczny mi moga naprawic...za 2500zl! le tylko na ten bieg daja mi jakakolwiek gwarancje. Koles powiedzial wprost, moge wyjechac od nich i pod brama na D sie skrzynia moze rozsypac, ich to nie obchodzi, ich obchodzi tylko wsteczny.. Rozumiem, ze moga zagwarantowac tylko to co naprawiaja, ale jakos dziwnie. No i ta cena z dupy... Mam teraz jakies problemy ze skrzynia. Od chyba roku mi cos tam buczy. Dziala bez zarzutu, zmienia biegi plynnie, ale jest jakis dzwiek ktory na poczatku byl zdiagnozowany jako pompa wspomy. Okazalo sie ze to wyraznie skrzynia jak sie lezy pod samochodem. Polecono mi warsztat lobody: ŁOBODA SERWIS - naprawa i serwis automatycznych skrzyń biegów we Wrocławiu Nie bylkem tam jeszcze ale bede napewno sie wybieral i niech zerknal. Ponoc bardzo przystepne ceny, zajmuja sie tylko automatami od lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Chodziło mi o Beben Serwis pytam o nich bo poprzedni wlasciciel robil tam auto przez 4 lata i oni znaja i nie wiem czy dalej tam jezdzic i jestem ciekaw opini. A ten z zawalnej tez jest mi znany tez myslalem czy tam sie nie wybrac przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak cenowo wychodzi Beben Serwis ? jest tam drogo ? np porównując do GT z zawalnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wydaje mi się że Bęben będzie droższy, ale porównaj sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 polecam Beben serwis:) ja osobiści sam robie sobie auto bo jestem mechanikiem ale Bęben zna sie na żeczy:)nie raz byłem u niego po porade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 polecam Beben serwis:) ja osobiści sam robie sobie auto bo jestem mechanikiem ale Bęben zna sie na żeczy:)nie raz byłem u niego po porade:) Ja tam do Bębna raczej już nie pojadę ....czasem jest spoko ale czasem ma humory jak baba w ciąży i wielką łaskę robi , że się go o coś zapyta a on odpowie , albo chociaż zerknie pod maskę .... znać może i się zna ale zdecydowanie bardziej polecam Przemka który pracował u Bębna a teraz ma własny zakład koło Korony , normalny gość można się dogadać i nie odwala maniany , Micnic go zna bardzo dobrze i też może polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Mordulec a możesz podać dokładniejsze namiary na tego Przemka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Podjade autem do GT i Beben i porównam ceny. Mam do zrobienia przepływy miedzy wtryskami. Leje sie niestety nimi ropa Dzieki koledzy za porady ! :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Możesz jeszcze tu (też polecany) : TK-MOTORSPORT 2009 | Tomasz Kozłowski | ul.Wagonowa 34 Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Koziol fo Fachowiec przed duze F , ale ceny ma tez adekwatne do swojej wiedzy a z tego co zdazylem zauwazyc to kolega szuka taniej dobrej opcji wiec chyba TK Motorsport odpada ze wzgledu na cennik. ale jak najbardziej TK Motorsport Robia dokladnie i dobrze i wiedza co robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam a wiecie gdzie jest dobry mechanik to automatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam a wiecie gdzie jest dobry mechanik to automatów? W Radwanicach po lewej stronie jak jedziesz w kierunku Oławy. Zaraz obok "Zajazdu pod dębami" - tak chyba się ten zajazd nazywa. Jeśli chodzi o mechaników to same dobre opinie o nich słyszłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja cały czas jeżdzę do radwanic do diagnostic car i zawsze wszystko jest na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam czy ktos słyszał o warszacie na jerzaniowskiej 11 tommax s.c naprawiaja tam skrzynie i chcem sie tam wybrac?warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A zna ktoś z Was warsztat GT na ul. Swojczyckiej w Wrocławiu? Jakies opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4life Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ja tam do Bębna raczej już nie pojadę ....czasem jest spoko ale czasem ma humory jak baba w ciąży i wielką łaskę robi , że się go o coś zapyta a on odpowie , albo chociaż zerknie pod maskę .... znać może i się zna ale zdecydowanie bardziej polecam Przemka który pracował u Bębna a teraz ma własny zakład koło Korony , normalny gość można się dogadać i nie odwala maniany , Micnic go zna bardzo dobrze i też może polecić Podaj prosze adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi