rookie Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam Potrzebuje kogoś sprawdzonego z Wrocławia kto zamontuje mi odcięcie zapłonu w e91 a z racji systemu start/stop nie chce tego dawać byle komu żeby nie narobił mi za dużego kepiszu w elektronice. Ewentualnie jakieś inne sprytne zabezpieczenie jeśli macie jakieś pomysły albo kogoś polecanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jedz na przedmiejską do Cezara koło AUTO CHIPu- pytaj o pana Zbyszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Forest-sytuacja opanowana:)oprócz tego,że przepadła mi Krzywa to nic się nie stąło groźnego. Co do Cezara i pana Zbyszka mam mieszane uczucia....oddawałem im auto prawie rok temu i niby wszystko ok,a na ostatniej wizycie u innych mechaników wyszło,że części,które miałCezar wymienić wyglądaja...no jakby miały ze 2,3 lata...a pan Zbyszek ma pewne problemy...z pamięcią:)Sam własciciel-człowiek z naprawe mega wiedza o BMW,ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Forest-sytuacja opanowana:)oprócz tego,że przepadła mi Krzywa to nic się nie stąło groźnego.Co do Cezara i pana Zbyszka mam mieszane uczucia....oddawałem im auto prawie rok temu i niby wszystko ok,a na ostatniej wizycie u innych mechaników wyszło,że części,które miałCezar wymienić wyglądaja...no jakby miały ze 2,3 lata...a pan Zbyszek ma pewne problemy...z pamięcią:)Sam własciciel-człowiek z naprawe mega wiedza o BMW,ale... t to taki sam cwaniak i kombinator jak jego brat "bęben" z legnickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ku...już nie wiem,gdzie mam jechąc;/buńka znowu się zapowietrza,gubi płyn...u Tomka auto stało 9dni! i nie zajrzał nawet pod maskę,pomimo obietnic...Bęben do 10ego nie ma czasulCezar wiadomo a "zwykły"mechanik mi tego nie ogarnie raczej;/ma ktos pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Co do Cezara i pana Zbyszka mam mieszane uczucia....oddawałem im auto prawie rok temu i niby wszystko ok,a na ostatniej wizycie u innych mechaników wyszło,że części,które miałCezar wymienić wyglądaja...no jakby miały ze 2,3 lata...a pan Zbyszek ma pewne problemy...z pamięcią:)Sam własciciel-człowiek z naprawe mega wiedza o BMW,ale...x2jak chcesz i przestanie padać to mogę Ci zajrzeć, ostatnio u siebie przerabialem układ chłodzenia w m50, jak toś pisz priv pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 http://moto.allegro.pl/obszywanie-skora-tapicerki-samochodowej-wroclaw-i1750713845.html Zna ktos ten zaklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 witam wszystkich, poszukuję dobrych mechaników najchętniej z Koninia i okolic, jednak możliwy dojazd Kalisz, Łódź, Poznań: - doświadczeni m.in. w skrzyniach automatycznych dzięki z góry za komentarz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 witam wszystkich, poszukuję dobrych mechaników najchętniej z Koninia i okolic, jednak możliwy dojazd Kalisz, Łódź, Poznań: - doświadczeni m.in. w skrzyniach automatycznych dzięki z góry za komentarz pozdrawiam Tak jak napisał Forest: Krzysiek Majewski do swego wachlarza usług, dodał naprawę skrzyń automatycznych. Zatrudnił jakiegoś kolesia który kilka lat robił w warsztacie naprawiającym skrzynie w Niemczech. http://majewskiserwis.pl/ ale nie wiem czy Brzeg to dla Ciebie nie za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Mozesz jechac do Skarszewa, jednak ja z nimi mialem do czynienia na plus i na minus. BMW Kordelasinski Skarszew, wlot do Kalisza od strony Turku. Robia rzeczy dobrze, ale mi zrobili jedno kuku i troche sie zrazilem i teraz jezdze do Brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 http://moto.allegro.pl/obszywanie-skora-tapicerki-samochodowej-wroclaw-i1750713845.htmlZna ktos ten zaklad? Witam ja znam gościa moja dziewczyna mieszka w Nadolicach widziałem jego kilka prac i ci powiem że ma rękę mi za obszycie kiery bez ściągania powiedział 250 zł to chyba nie drogo moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 polecam wszystkim auto myjnie reczna we wroclawiu ul pilczycka 98. chlopaki robia wszystkie zabiegi myjaco-czyszczace jak wszelkiego rodzaju woski na cieplo i zimno, odswiezanie lakieru, polerki itp itd w stosunku do wykonanych prac cena jest naprawde niska a napewno kazdy bedzie zadowolony warto sprobowac dodam jeszcze link z fb http://www.facebook.com/pages/MYJNIA-RECZNA/221205264569941?ref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 A skoro o myjniach mowa, moze troche nie w temacie, ale jak sie domyslam wiekszosc osob myje auta na myjniach tylko recznie, mnie ostatnio chlopaki w myjni w ktorej stale myje Beemke namowili, zebym wjechal na maszyne z gumowymi szczotkami i powiem Wam tak, ogien z dupy zero rys, auto wypolerowane, swietnie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Osobiscie swoje e38 z tym czego sam nie umiem ogarnąć serwisuje i Czerwonejstrzaly- na Ślężnej 138 <---chyba Zawsze ma dla mnie czas ,ogarnia bez problemow ,zna sie na rzeczy,jest prosta zasada-jak nie beczysz o promocje powolujac sie na to forum to uczciwie Cie skasuje tj.wyjezdzasz zadowolony i z jakosci uslugi i z pobranej przez niego oplaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 co do jakości usługi mam odmienne zdanie, z ceną się zgadzam byla bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Kosa-to moze napisz cos wiecej,bo ja w pelni mu ufam-mowie co jest,zostawiam auto i gdy zadzwoni ze gotowe-odbieram Fakt-raz bledu wody w ukladzie nie wykasowal,raz jakies lusterko pod maską zostawil wiec uznalem ze ******ly,skoro normalne autka dlugo czekaja na termin ,a ja mam prawie od reki . Chodzi Ci ze robi niedbale? zle ? cos podmienia,psuje ? jednak jego wiedza jest srednia?inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Szukam magika od alarmow, ktos polecie jakies miejsce we wro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Szukam magika od alarmow, ktos polecie jakies miejsce we wro? ABC CAR ALARM SERVICE Wrocław ul. Robotnicza22 tel (071)7818160 taki magik ogarnia temat ja robie alarmy u niego do kazdego auta bo jestem wymagający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nollan Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 chłopaki naprawde znaja sie na BMW nie ma takiej rzeczy ktorej by nie dali rady zrobić od zawieszenia po remonty i wymiany silnika. do tego sa naprawde nie drodzy. Auto Serwis MMCAR tel. 0-791-273-174 Bardzka 30, Gaj Tarnogaj Krzyki Wrocław woj. dolnośląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Ja moge polecic taki nie duży zakładzik mojego znajomego w radwanicachhappy_bmw byłem ostatnio aktywować BC w e46 po zmianie manetki no i wszystko jest teraz super:) działa bez zarzutu( temperatura zewn.zasięg km,zegarek,spalanie l/100km. Taka operacja dla klubowiczów 50zł [ATTACH=CONFIG]17840[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17841[/ATTACH] oto wizytówka i namiary. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez krystian 520I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam a więc w Legnicy mam jeden porządny warsztat mechaniki na ul.Kasjopei przy sklepie motoryzacyjnym (nie drogim) elektryk od alternatorów i rozruszników "bystryk" na przeciwko ul.Karkonoskiej bardzo fachowo regenerują te elementy.A jeszcze mam dobrego kumpla który lubi dłubać przy autach i on mi robi większość za pół ceny.Pracował w kilku salonach samochodowych ale słabo płacili.Robi znajomym na garażu z kanałem wszystkie naprawy.Także tyle mogę w tym temacie jeśli chodzi o Legnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 W Polkowicach jest gość który zajmuje się Beemkami, ja osobiście nic u niego nie robiłem ale sporo znajomych u niego bywa z Betami i chwalą. Paweł - 502 346 651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 witam ja pisze w troche innej sprawie ... duzo osob ma diesle , i czy sa osoby ktore serwisuja swoje diesle gdzies tutaj we wroclawiu u ludzi ktorzy : po pierwsze znaja sie na tym co robia a nie robia po omacku , robia jak dla siebie czyli dokladnie i rzetelnie i przy okazji nie maja cennika z rodem z ASO ? no i fajnie jakby ten serwis zajmowal sie czyms wiecej niz wymiana filtra powietrza i zmiana oleju bo to to sam sobie spokojnie zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytusWroc Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Panowie a gdzie zbieżność we Wro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Panowie a gdzie zbieżność we Wro? tez sie chetnie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi