Jaro Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Hej. Ja również polecam Krzyśka z Brzegu. Po pierwsze fachman 1 klasa, to jeszcze furka na koniec umyta (dotychczas tylko raz tak mnie obsłużyli w Inchcape we Wrocku) A przy tym wszystkim to jeszcze dosyc przystępnie cenowo. ul. Krakusa 5, na terenie byłej garbarni. tel. 692633533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 O Krzyśku Majewskim z Brzegu już pisałem, kilka osób z forum już u niego było, wszyscy byli zadowoleni. Od jakiegoś czasu ma swoją stronę internetową. http://majewskiserwis.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja u Krzyśka wymieniałem amorki - 100% zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek V2 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam. Z mechaniki polecam warsztat przy ulicy Zawalnej we Wrocławiu. Serwisuje tam moje E36. Zawsze gotowe na czas i nikt tam na nic nie naciąga. Jeżeli chodzi o skrzynie biegów ( mam automat ) to polecam firmę AUTOLEK na Milickiej (przy Marino). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 kolega MACIEK V2 tez na zawalnej robi w GT SERVIS u Artura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek V2 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A Artur ma takie fajne e38 na które już zbieram kase I jeszcze wulkanizacja : LOTA SERWIS ul. Rakowa 16a. Też mnie tam nigdy nie naciągnęli, ceny przystępne i zazwyczaj wszystko od ręki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 he ja artura dobrze znam fajne to e38 fajne 3.0 tylko by sie gaz przydał Niech zgadne ty przyjezdzasz czarna e36 w turasie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek V2 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Tak To czarne co tam je na igłę robię to moje Już prawie wszystko w niej zrobiłem i chciałem zostawić, ale te e38 zobaczyłem A że Artur napomniał, że na sell będzie, to się zainteresowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 ostatnio tam jakas poloske robiles jak dobrze pamietam w kazdym razie cos z napędu ja tez ostatnio stalem troche u arcziego wyciagam szerszenia na prostą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek V2 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ostatnio robiłem u niego : łożysko + półoś, amorki przód, końcówki drążków , nawiew. Także rachunek niemały, ale wszystkim szczerze polecam ten warsztat. Ogólnie przez ostatnie pół roku moje e36 przyjęło 4500zł we wszystkich warsztatach i teraz przez te e38 Artura muszę je sprzedać . Żeby się za bardzo OT nie zrobił, to polecam jeszcze WEBASTO SERVICE na Rakowej. Chłopaki zajmują się klimą i robią to naprawdę dobrze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Chłopaki wymieńcie się numerami gg i sobie pogadajcie a nie 10 postów o tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jezeli mowa o oponach. Chyba zdecydowanie najnizsze ceny i najwiekszy wybor. Koles nie leci na duzej marzy, tylko na mniejszej marzy i duzej sprzedazy. Ma tysiace uzywanych opon w bardzo dobrym stanie. OPONY WULKANIZACJA - CIESZYCE. 71 390 87 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Chyba zdecydowanie najnizsze ceny niestety co do tego sięnie zgodzę, największy wybór tak ale nie najniższe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICEMAN Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Chłopaki z kazimierza wielkiego przenieśli sie teraz na ul opatowicka 67, do tego co było na kazimierza (mechaniki,diagnostyki, blacharki i lakieru) mają tam tez serwis klimatyzacji i ogumienia wiec wszystko w jednym miejscu nr do nich 793-03-50-40. w sumie nie tak blisko jak w centrum ale za to ceny przystepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 JetronikWrocław ul.Opolska 159 tel 342 57 61 601 41 47 21 Godni polecenia 250PLN pełna diagnostyka silnika (dzisiaj znależli mi usterkę i usuneli ja+ reanimacja przepływomierza bo był już w kiepskim stanie) Kasowanie i programowanie na nowo Wszystko to w cenie 250 PLN A co do mechanika/diagnosty to Krzysiek z Jetronik-w jego żyłach zamiast krwi płynie chyba benzyna- wychował się na BMW Dziki,ktoś polecił mi tą firme do zakucia silniczka.Orientujesz się jak sobie z tym radzą?Dodam,że zakucie nie dotyczy BMW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dziki,ktoś polecił mi tą firme do zakucia silniczka.Orientujesz się jak sobie z tym radzą?Dodam,że zakucie nie dotyczy BMW:) Swego czasu robili auto Kuzaja, ciągle tam podjeżdżają Subaryny i Mitsubany rajdowe. Więc chłopaki raczej podołają Jak coś dzwoń do Bogdana 605 543 080 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Swego czasu robili auto Kuzaja, ciągle tam podjeżdżają Subaryny i Mitsubany rajdowe. Więc chłopaki raczej podołają Jak coś dzwoń do Bogdana 605 543 080 Wlasnie sprawa dotyczy mało typowego auta,ale jeśli robili takie sztuki,to powinni dac radę.Dzięki Forest:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Swego czasu robili auto Kuzaja, ciągle tam podjeżdżają Subaryny i Mitsubany rajdowe. Więc chłopaki raczej podołają Jak coś dzwoń do Bogdana 605 543 080 tu masz jeszce jeden namiar i tez polecam Krzyska Z kls-sport Wlasnie Konczy mirasa auto http://www.kls-sport.pl/ Seba tu akurat sie mylisz Pan Bogdan Nie Zakowal silnikow pod turbo w bezynie Edytowane 17 Grudnia 2010 przez edu2301 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 http://www.kls-sport.pl/ Ze niby to porządna firma smiechu warte znam Krzyśka od lat to jest zwyky blacharz lakiernik co to zakuł jeden silnik u siebie w skodzie jak go sie przypilnuje to wydech i cooler do auta zrobi ale tez za grubsza kase a tak nie dotrzymuje terminow bo najwiecej czasu poswieca kolegom i ich autom ja u niego zostawilem kawal siana i wiecznie cos nie gralo a to wydech walil po podlodze albo sprzedawal czesci z mojego auta ktore pozyczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jest wielu fachowców ale tylko z gadki. Najbardziej w****&%$@ mnie takie barany które się chwalą jacy to nie są za***iści, jak to nie będę w szoku gdy odbiorę auto, jaki to laski będą wyskakiwały ze stringów na ulicy, itd. Dlatego takich palantów którzy więcej się chwalą niż potrafią powinno się napiętnowac, pisac o nich by każdy wiedział, że nie warto zawracac sobie nimi głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam.Z mechaniki polecam warsztat przy ulicy Zawalnej we Wrocławiu. Serwisuje tam moje E36. Zawsze gotowe na czas i nikt tam na nic nie naciąga. Jeżeli chodzi o skrzynie biegów ( mam automat ) to polecam firmę AUTOLEK na Milickiej (przy Marino). Pozdro Byłem na Zawalnej wymienilem pompę paliwa : szybko ,solidnie i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal86bielany Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam . polecam auto serwis na ulicy krzywoustego 6-12. nazywa sie AutoSerwis Marcin Krakowiak tel 513 333 334. gość tani i dobry , do bólu uczciwy . jeśli chodzi o obsługiwane auta to bez problemy robi starsze bmw te z ery przed Chrisem Bangle . sam serwisuje tam moje dwie e36 . szczególnie polecam jeśli chodzi o zawieszenie i hamulce - nie naciąga i nie wymienia jak nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Krzysiek Majewski do swego wachlarza usług, dodał naprawę skrzyń automatycznych. Zatrudnił jakiegoś kolesia który kilka lat robił w warsztacie naprawiającym skrzynie w Niemczech. http://majewskiserwis.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 czy ktoś kojarzy dobry warsztat w Legnicy?chyba mi poszła uszczelka pod głowica;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 czy ktoś kojarzy dobry warsztat w Legnicy?chyba mi poszła uszczelka pod głowica;/ Pytaj Kevina. Ma tam obcykany teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi