woz Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Warsztat JALE przy ul. Smetnej we Wrocku. Kolesie sa dosc tani i przede wszystkim uczciwi! Robie u nich samochody od lat. Od razu powiem, ze nie sa specami od BMW, zajmuja sie kazdym samochodem, czyli jezeli macie jakis skomolikowany problem typowo beemkowy, to mysle, ze dobrze jest podjechac do kogos kto sie specjalizuje w tej marce. Chociaz jezeli mowa o amory, luzy, zawieche i wszystkie inne "standardowe" usterki, to jak najbardzie polecam. Jedyny minus, ze sa malo zorganizowani, tzn, maja full klientow i czasami sie troche gubia (przeciaga im sie troche.. ). No ale coz, gdyby byli kiepscy to wolnego czasu mieliby sporo.. Wlodek i Andrzej 71 372 90 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Jutro sie tam wybiore jak polecasz bo potrzebuje magika do BMW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_bodek Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Koledzy polećcie kogoś do obszycia kierownicy i boczków. Szukam i widzę, że trochę ciężko:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 co do kierownicy to polecam tego gościa: http://allegro.pl/item912881061_prof...nic_firma.html jestem bardzo zadowolony, nie droga profesjonalna usługa - czas realizacji około 1 tygodnia masz link do tematu z obszyciem kiery: http://www.maxbimmer.pl/threads/9891-Koszt-obszycia-kierownicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICEMAN Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Polecam nowo otwarty warsztat w centrum wrocławia. ul. Kazimierza Wielkiego 27 wjazd obok salonu komórkowego PLAY. koleś zna sie na bmw bo sam ma kilka,i mówi ze jezdzi bawarkami od małego ;] ale ogólnie robi wszystkie marki, Wymieniał mi sprzegło w mojej buni, a przy okazji podpiał pod kompa i wyszło ze mam padnietą sonde(dlatego nierówno pracował i wiecej palił), a kolega malował u niego maske i błotnik w volvo v40 i robota perfekcyjna. Co do ceny to ma przystepne i zawsze mozna sie dogadac. Prowadzi tam mechanike blacharke i lakiernictwo. nr kom do niego 793035040 koleś nazywa sie Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Polecam nowo otwarty warsztat w centrum wrocławia. ul. Kazimierza Wielkiego 27 wjazd obok salonu komórkowego PLAY. koleś zna sie na bmw bo sam ma kilka,i mówi ze jezdzi bawarkami od małego ;] ale ogólnie robi wszystkie marki,Wymieniał mi sprzegło w mojej buni, a przy okazji podpiał pod kompa i wyszło ze mam padnietą sonde(dlatego nierówno pracował i wiecej palił), a kolega malował u niego maske i błotnik w volvo v40 i robota perfekcyjna. Co do ceny to ma przystepne i zawsze mozna sie dogadac. Prowadzi tam mechanike blacharke i lakiernictwo. nr kom do niego 793035040 koleś nazywa sie Jarek. Ile zapłaciłes za wymiane tego sprzegła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o Oławe to polecam hutrownie motoryzacyjną i sklep w jednym - SAPOL na ul. 3 Maja jadąc od strony ZUS-u trzeba skręcić w prawo obok kiosku z gazetami i wjechac w podwórze. Solidna obsługa i znają sie na temacie - jak czegoś nie ma, jest jutro. W ofercie mają oleje, kosmetyki do auta, filtry i inne części motoryzacyjne - od elementów elekt. po elementy zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a ja polecam warsztat na Legnickiej - koło Magnoli nazyw się "BEBEEN" właścicielem i głównym specem jest Janusz człowiek naprawdę zna się na Bumach naprawiam u niego cały czas - ceny przystępne i co najważniejsze nie naciąga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICEMAN Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ile zapłaciłes za wymiane tego sprzegła ?? 300zł To duzo czy malo? To ja sie doczepie i zdecydowanie polece warsztat przy ul. Sleznej we Wrocku. Jest to warsztat uzytkownika czerwonastrzala. Bylem u niego wczoraj na wymiane odmy, uszczelek i milion innych dupereli. Jest fanem smigla na masce (ma przepiekna e30 z m52b28 pod maska) i jak nabardziej w temacie tej marki. Ceny bardzo przystepne, rowniez zajmuje sie swapami. Polecam. Kontakt: Tomek, 501295178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 (edytowane) jak wiadomo czas to pieniądz i zawsze go za mało, nie lubię się umawiać na naprawy a już szczegónie na wymianę oleju, chcę jechać , wymienić i mieć z głowy więc jak lubię tak zrobiłem, Valvoline MaxLife w bagażniku, filtra brak i jadę na wymianę oleju w ciemno a że mam po drodze NorAuto na Bielanach to: - miłe zaskoczenie zrobią od ręki - koszt wymiany oleju przy swoim oleju: 30,00 , jesli kupimy u nich to kolo 25 zł - koszt wymiany filtra: 11,00 zł jeśli kupimy u nich - filtr do M20 to koszt: 23,00 POLECAM szybko i sprawnie i UWAGA nie uwierzycie - kasowanie inspekcji oraz sprawdzenie błędów z kasowaniem GRATIS :D wymiany dokonywał nasz user: samael (Krzysiek - biała E34 M50 ) stąd ten gratis, WIELKIE dzięki za inspekcję i błędy uklon_bmw trochę pogadaliśmy POLECAM mimo swego rodzaju małego niegroźnego wypadku ale o tym przy okazji kolejnego spotkania Edytowane 12 Maja 2010 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 jak wiadomo czas to pieniądz i zawsze go za mało, nie lubię się umawiać na naprawy a już szczegónie na wymianę oleju, chcę jechać , wymienić i mieć z głowy więc jak lubię tak zrobiłem, Vavoline MaxLife w bagażniku, filtra brak i jadę na wymianę oleju w ciemno a że mam po drodze NorAuto na Bielanach to: - miłe zaskoczenie zrobią od ręki - koszt wymiany oleju przy swoim oleju: 30,00 , jesli kupimy u nich to kolo 25 zł - koszt wymiany filtra: 11,00 zł jeśli kupimy u nich - filtr do M20 to koszt: 23,00 POLECAM szybko i sprawnie i UWAGA nie uwierzycie - kasowanie inspekcji oraz sprawdzenie błędów z kasowaniem GRATIS :D wymiany dokonywał nasz user: samael (Krzysiek - biała E34 M50 ) stąd ten gratis, WIELKIE dzięki za inspekcję i błędy uklon_bmw trochę pogadaliśmy POLECAM mimo swego rodzaju małego niegroźnego wypadku ale o tym przy okazji kolejnego spotkania to ja juz ustawiam sie w kolejke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ja polecam nowo otwarty warsztat na ul. Karwińskiej. Koleś pracował w ASO. Sam załatwia części i od razu proponuje części OE a nie jakieś taniochy. Wymieniałem u niego chłodnicę silnika i wiatrak do chłodnicy silnika. Skasował mnie 150 zł. Chyba nie dużo. Widziałem jak pracuje - przy składaniu mojej niuni i wszystko bardzo fajnie robi. Adres do stronki internetowej warsztatu. http://www.garaz4x4.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Polecam nowo otwarty warsztat w centrum wrocławia. ul. Kazimierza Wielkiego 27 wjazd obok salonu komórkowego PLAY. koleś zna sie na bmw bo sam ma kilka,i mówi ze jezdzi bawarkami od małego ;] ale ogólnie robi wszystkie marki,Wymieniał mi sprzegło w mojej buni, a przy okazji podpiał pod kompa i wyszło ze mam padnietą sonde(dlatego nierówno pracował i wiecej palił), a kolega malował u niego maske i błotnik w volvo v40 i robota perfekcyjna. Co do ceny to ma przystepne i zawsze mozna sie dogadac. Prowadzi tam mechanike blacharke i lakiernictwo. nr kom do niego 793035040 koleś nazywa sie Jarek. Dobrze wiedzieć że ma kompa i ktoś to poleca bo mam tam blisko z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A więc byłem dzisiaj u wspomnianego Jarka i powiem że jest bardzo pozytywnie (nie wliczając pani która otwiera szlabanik ). Zapinałem mojego E32 do kompa coby jakieś diagnozy porobić i ew ustawić przepustnice. Za podpięcie do kompa, kasowanie błędów i lekkie wyrównanie (nie do końca bo łapie lewe powietrze z kolektora) dałem 100PLN Więc przystępnie i fachowo. Również polecam tylko trzeba się wcześniej ustawić bo chłopak robotą zawalony okrutnie. Kolega Iceman wyżej podawał nr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mogłeś jechac do Krzyśka z Brzegu to pierwszą diagnostykę silnika miałbyś za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Problem że słabo dysponuje czasem a jak pisałem do Jarka mam blisko z roboty więc rano zawiozłem a koło 15 wyskoczyłem z roboty i zabrałem auto z powrotem ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWE Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Panowie szukam jakiś magików od klimatyzacji... ważne żeby byli uczciwi i na średnim poziomie cenowym.. Macie kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Wiem,m że robi dobrze, dobrych jakościowo preparatów używa i się zna. Nie wiem jak się nazywa, ale podam numer 508-071-848 - facet od klimatyzacji. A macie jakieś warsztaty blacharskie, które dobrze walczą z rudzielcami no i oczywiście dobrze malują. Dobrze y znali się również na składaniu BMW do kupy, choćby szyberdach, żeby dobrze złożyć. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez sulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Panowie szukam jakiś magików od klimatyzacji... ważne żeby byli uczciwi i na średnim poziomie cenowym.. Macie kogoś takiego? Polecam Auto-Hel Opolska 195, tel 071 311 74 05, robiłem u nich dwa razy klime i hula bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideways Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Panowie, a moglibyście polecic jakis warsztat który ma pojęcie o M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Panowie, a moglibyście polecic jakis warsztat który ma pojęcie o M3 Najpierw sie przywitaj w odpowiednim dziale a nie tak walisz z grubej rury .A co konkretnie warsztat blacharski ,mechaniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie zdazylem napisac przed wyjazdem na wakacje, ale Panowie, zdecydowanie polecam. Krzysiek z Brzegu. Zrobil mi rozrzad, zawieszenie i pare innych rzeczy przy samochodzie. Jak najbardziej profesjonalne podejscie. Nawet zakonczyl tym, ze po robocie oddal samochod na myjnie zeby zrobili w srodku i na zewnatrz, zeby samochod byl czysty jak go odbiore. Jak najbardziej polecam! tel: 692633533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 szukam dobrego gaziarza we Wrocławiu ,który ustawi mi staga 300 i przejży ogólnie co w trawie piszczy. Macie kogoś godnego polecenia (chodzi tylko o ustawienie instalki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICEMAN Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 sulek jak potrzebujesz powalczyc z rdza a potem pomalowac i chcesz niedrogo to tak jak pisałem wczesniej, jedz do Jarka na kazimierza wielkiego, kolesiowi malował maske i błotnik i jest bardzo ładnie. Koleś ma tam mechanike blacharstwo i lakiernie wiec cały komplet mozna u niego zrobić a do cen też sie mozna dogadac. Tel do niego podałem wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi