kocur57 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Hej, Macie jakiś namiar na kogoś sprawdzonego we Wrocławiu bądź okolicach który zregenerowałby sworznie w wahaczach w e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur57 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Cześć, Podrzućcie proszę jakiś sprawdzony namiar we Wrocławiu gdzie mogę zregenerować rozrusznik. Usługa poza regeneracją miała by obejmować również montaż i demontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 https://mapa.targeo.pl/jan-mucha-54-405-wroclaw~10527824/alarm-elektromechanika-montaz-naprawa/adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur57 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dzięki za namiar. Ja ze swojej strony polecę osobę u której ogarnąłem temat rozrusznika https://motostarter.eu Cena przystępna robota zrobiona. Auto pali na dotyk. I o BMW pogadaliśmy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Od jakiegoś czasu szukałem dobrego warsztatu gdzie mogłem wymienić przewody hamulcowe sztywne i ojciec mi polecił warsztat przy ul Buforowej 32 (wjazd od Szynowej, której jeszcze nie widać na mapie ) - gdzie robił turbo w passerati ^^ i był zadowolony. Przyjechałem tam, porozmawiałem z chłopakami - powiedzieli mi od A do Z co i jak będą robić.. podnieśli auto i wyszło że tuleje sanek za razem można wymienić bo są już w kiepskim stanie (słyszałem jakieś ciękie bicie z tyłu.. ale myślałem "może nie '9'dka"... jednak ona też ; x ) - więc czekam na jakiś dogodny termin z tym i oddaje auto. Na razie wymienili mi Amorki tył, jutro sprężyny wlatują i klocki tył : D Co do kontaktu to jest na wysokim poziomie i ceny też są spoko. ED: Śpieszyłem się na mecz, tuż uprawili się w mniej niż godzinę :)) Edytowane 8 Lipca 2018 przez vidusmile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Panowie ? mam pytanie (wiem, że jest to standardowy serwis - ale może macie kogoś sprawdzonego i głównie kogoś kto zrobi to od ręki, oczywiście po wcześniejszym umówieniu ) - potrzebuję wymienić olej, filtry itp. (standardowy serwis okresowy) i oczywiści skasować inspekcje. Super by było, jakby ktoś miał odrazu filtry, olej itp. Cały problem jest w tym, że we Wrocławiu będę tylko dwa - trzy dni na przełomie lipca i sierpnia i strasznie by mi zależało żeby to zrobić w tym czasie. Macie kogoś, jeżeli tak to będę baaaaardzo wdzięczny za wszelkie namiary Pozdrawiam a zapomniałem napisać auto BMW e61 530 d ? Edytowane 16 Lipca 2018 przez lapa brak informacji o samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diogenees Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Panowie, odświeżając temat, poleci mi ktoś ogarniętego mechanika we Wrocławiu. Szukam kogoś kto podejmie się wymiany uszczelki pod i planowaniem głowicy. e46 M52B28TU Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundi88 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Witam, kogo polecicie do sprawdzenia/naprawy automatycznej skrzyni biegów ZF5hp19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Hej, nieco odświeżając temat, chciałem polecić warsztat, gdzie serwisuję wszystkie samochody, jakie posiadałem do tej pory, czyli Auto-Bliźniak na Psim Polu. Chłopaki nie boją się żadnego wyzwania, panuje tam bardzo miła atmosfera, a samochodami zajmują się mechanicy, którzy są entuzjastami danych marek. Serwisowałem tam swoją poczciwą Yariskę T-Sport i aktualnie swoje E46 - ani razu nie wyjechałem od nich niezadowolony. Zawsze szukają rozwiązania danego problemu oraz starają się je dopasować do Waszego portfela. I nie, to nie jest reklama - są to autentyczne odczucia jednego z ich klientów. Miałem już kilka napraw, za które w ASO zawołano mi równowartość mojego samochodu, a w Auto-Bliźniaku za 1/6 ceny ASO wykonano tą samą usługę szybciej i sprawniej. Oby było więcej takich warsztatów, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejewski Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Dnia 20.11.2018 o 23:41, xaryon napisał: Hej, nieco odświeżając temat, chciałem polecić warsztat, gdzie serwisuję wszystkie samochody, jakie posiadałem do tej pory, czyli Auto-Bliźniak na Psim Polu. Chłopaki nie boją się żadnego wyzwania, panuje tam bardzo miła atmosfera, a samochodami zajmują się mechanicy, którzy są entuzjastami danych marek. Serwisowałem tam swoją poczciwą Yariskę T-Sport i aktualnie swoje E46 - ani razu nie wyjechałem od nich niezadowolony. Zawsze szukają rozwiązania danego problemu oraz starają się je dopasować do Waszego portfela. I nie, to nie jest reklama - są to autentyczne odczucia jednego z ich klientów. Miałem już kilka napraw, za które w ASO zawołano mi równowartość mojego samochodu, a w Auto-Bliźniaku za 1/6 ceny ASO wykonano tą samą usługę szybciej i sprawniej. Oby było więcej takich warsztatów, naprawdę. nie wiesz może czy Auto Bliźniak na krakowskiej to ten sam właściciel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Godzinę temu, Maciejewski napisał: nie wiesz może czy Auto Bliźniak na krakowskiej to ten sam właściciel? Patrząc po KRS to chyba rodzina, ale jakby nie bardzo mogli się dogadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 10 godzin temu, Maciejewski napisał: nie wiesz może czy Auto Bliźniak na krakowskiej to ten sam właściciel? Bladego pojęcia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 11 godzin temu, Maciejewski napisał: nie wiesz może czy Auto Bliźniak na krakowskiej to ten sam właściciel? Są to bracia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furman88 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Cześć, Potrzebuję wymienić amortyzatory z przodu i odboje z tyłu w moim E87. Polecicie jakiś warsztat? Czy Czaaks przeniósł gdzieś swój zakład? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Rondo przy Dobrzykowicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 2 minuty temu, BASTARS napisał: Rondo przy Dobrzykowicach ? Toż to rzut beretem ode mnie, może sam podjadę JG Auto Serwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 To już pytanie do @CzAkSs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) teren myjni oh2 już przejętej wal na kom 796-593-499 Edytowane 25 Marca 2019 przez CzAkSs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divarius Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Witam, Polecicie miejsce gdzie tanio zrobią pełny serwis klimy? Wrocław i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaryon Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Godzinę temu, Divarius napisał: Witam, Polecicie miejsce gdzie tanio zrobią pełny serwis klimy? Wrocław i okolice. Ja kupiłem sobie Groupona na pełen serwis + nabicie 500g w Luk Service na Dożynkowej 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1zwierzu6 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam, Szukam warsztatu który podejmie się odbudowy e30, chodzi o podłączenie elektryki i odpalanie silnika oraz drobne prace blacharsko lakiernicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 8 godzin temu, 1zwierzu6 napisał: Witam, Szukam warsztatu który podejmie się odbudowy e30, chodzi o podłączenie elektryki i odpalanie silnika oraz drobne prace blacharsko lakiernicze. Pogadaj z @Chacko e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Panowie serwis skrzyni automatycznej wymiana konwertera, olej przegląd mechatroniki? Ktoś coś może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip0 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Witam Panowie, szukam kogoś dobrego do kompleksowej diagnostyki zawieszenia w BMW E39 530i. Szarpaki i kilka warszatów zaliczone, niestety bezskutecznie. Zna ktoś kogoś we Wrocławiu komu Seria 5 jest dobrze znana i znajdzie problem ? Pozdrawiam. Edytowane 30 Lipca 2019 przez Filip0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi