Gość Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Szukam kogos kto by mi zalozyl baranki od E36 ktora mam razem z portkami i dospawal koncowke portek do wydechu wszystkie czesci mam lacznie z uszczelkami, trzeba tylko odkrecic baranki zakrecic nowe i pospawac dwie rurki.bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Szukam kogos kto by mi zalozyl baranki od E36 ktora mam razem z portkami i dospawal koncowke portek do wydechu wszystkie czesci mam lacznie z uszczelkami, trzeba tylko odkrecic baranki zakrecic nowe i pospawac dwie rurki.bmw_2 CzAaKs? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicik Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 już tak od dłuższego czasu tam smigam i jakoś nie było gdzie napisać, ale śmiało mogę polecić BM Garage w Długołęce Michał z Bartkiem ogarniają robotę bardzo sprawnie, nie boją się nowych aut a i te starsze mają w małym palcu(przez dłuższy czas "mirek-handlarz" przywoził im tłuste fury, do poskładania, wieć mieli się na czym dokształcać) sami śmigają bumerami, to E60, E38, czasami sam już za nimi nienadążam:mrgreen:, ich najnowszy projekt to grube E36 z turbniką od MAN-a:) ogólna mechanika, od ponad 1.5 roku serwisują moje E61 535d, mają dojście do gostka, który ogarnia im turbiny, obok jest też blacharz/lakiernik, oczywiście też zajmują się innymi autkami skodzinę mojej żonki znają na wylot Terminy rozsądne i zawsze coś wykombinują zawsze odbiorą, śmiało można powołać się na mnie:wink: telefon do Bartka xywa"alojzy":) 603301302 Polecam Wicik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb1897 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja też bardzo polecam chłopaków z BM Garage. Mi pomagali w zakupie e36 i i teraz powoli przywracają je do stanu z najlepszych lat. bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanSAN Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Hej,szukam lakiernika który pomalował by mi felgi NIE PROSZKOWO. Wybrałem sobie lakier z palety BMW i trzeba psiknąć pistoletem Dzieki. SztukaLakierowania.pl trzyma poziom. Są w kilku miastach: Białystok, Ełk i Warszawa. Nie są najtańsi, ale robią dobrą robotę, moim zdaniem. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez hanSAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruc Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siema, szukam mechanika z krzyków który zajmie się moim E36, strzeliła chłodnica, może wąż od chłodnicy i silnik przestał palić 1.8is. Auto mogę ciągać byle nie za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 http://www.maxbimmer.pl/f45/czakss-garage-mechanika-blacharstwo-wulkanizacja-23915/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Ktoś coś wie i slyszal o warsztatcie (niezalezny serwis BMW) w Pawłowicach (tu koło zakrzowa) ?? Tapnięte z Mojego NOTE 3 Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Xaime91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas528i Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 siemano Znacie we Wro kogoś kto by mi zakończył montaż wideo rejestratora? Jakiegos elektronika? Przeciągnąłem sobie kabel od lusterka podsufitka przez słupek, zmontowalem sobie stabilizator impulsowy i teraz zostało sie gdzieś wpiąć, aby po przekreceniu kluczyka kamerka sie wlaczała. Znalazłem kable zeby sie wpiąć w stacyjke, ale wole aby ktos kto sie zna to zrobił bo potem mi sie jeszcze cos spali i dopiero bedzie. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Wepnij się w bezpiecznik, np od klaksonu Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 1 godzinę temu, Andrii napisał: Wepnij się w bezpiecznik, np od klaksonu Ale musiałbym ciągnac kabel az do schowka pasazera bo tam sa bezpieczniki o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 No tak. Mogłeś drugim słupkiem jechać od razu. Ale w sumie jak masz ten przewód już koło stacyjki to faktycznie lepiej tam wpiąć. Tylko jakiś bezpiecznik na przewód + założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Są gotowe oprawki bezpiecznikowe na przewód Ładuj + po stacyjce, bezp. 10A i bedzie z bani mysle TAPNIĘTE Z MOJEGO GALAXY NOTE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Juz mam ta oprawke na bezpiecznik. 10A? Oryginalnie był 2A W tygodniu bede montował z pomoca Andrii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 PanyMusze pomalować kilka rzeczy w aucie. Kolega ma tez do malowania oraz parchy do usuniecia. Dlatego najlepiej byloby o blacharza- lakiernika. Zalezy mi na tym aby nie jeździć na poprawki. Cena adekwatna do wykonanej pracy ( tylko bez cen jak z aso)Ktoś coś? Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsai Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Dołączam się do powyższego pytania. Pan Robert na ul. Robotniczej niestety ma terminy w czerwcu, Majkel po świętach (nie jest źle). Szukam lakiernika, który mi w tym tygodniu, lub najpóźniej jednak do 12.04 dobrze pomaluje maskę w e87 (kolor A35) za w miarę normalną cenę (byle nie 600 zł), bo jadę w trasę w przyszłym tygodniu. Clear zszedł mi po myciu Karcherem w miejscach odprysków i wygląda to tragicznie. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez bonsai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 600 295 139 jak okolice wroc ci nie straszne zapytaj Roberta kiedy ma termin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsai Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na razie nie mogę się do niego dodzwonić, a czas goni Ale próbuje co mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Okolice Wrocławia . Dokładnie Galow . Zaraz za Leśnica. 501787568. Mój chrzestny jest lakiernikiem. Ma warsztat . Możesz zadzwonić i zapytać . Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsai Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) @Stifler Dzięki za namiar, zaraz tam też spróbuje zadzwonić Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez bonsai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsai Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wstępnie się umówiliśmy jutro na telefon, ale najprawdopodobniej się uda Jak za tą cenę mi pomaluje ładnie maskę, to będę wniebowzięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronkmann Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Koledzy proszę o poradę. Gdzie pojechać z błędem airbaga i następującymi błędami zczytanymi na kompie? Auto bylo uderzone w prawy bok, drzwi nie były jednak klepane tylko założono nowe. Z tego powodu zakładam, że same poduchy są w tych nowych drzwiach. Znacie jakiś warsztat gdzie dobrze się tym zajmą i zlikwidują problem bez naciągania mnie na zawyżone koszta? Edytowane 24 Maja 2017 przez Bronkmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Albo tych poduch już tam nie masz A wszelkie sprawy komputerowe, kasowanie błedów, kodowanie to tylko i wyłącznie Kamcio. Naczelny ogarniacz całego forum. +48 725 141 299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronkmann Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 1 godzinę temu, szocha1991 napisał: Albo tych poduch już tam nie masz A wszelkie sprawy komputerowe, kasowanie błedów, kodowanie to tylko i wyłącznie Kamcio. Naczelny ogarniacz całego forum. +48 725 141 299 No może być tak jak mówisz, jednak jestem raczej optymistą. Dzięki za namiary, z pewnością skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi