Hary33 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jest paru co moge polecic tylko co chcesz robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ogolnie. Bo oddawalem swaja do pewnej osoby i w gumki lecial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo M3 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Na prostowanie felg zapraszam do mnie : AFC ul.krzemieniecka 40 , dla forumowiczów rabat 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 W związku z tym, że czeka mnie wymiana sprzęgła w mojej e46 m52B25TU, a sam nie mam sprawnego kanału żeby się za to zabrać, poszukuję DOBREGO mechanika z okolic Brzegu, który zrobi to za rozsądne pieniądze. Macie kogoś sprawdzonego? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Hej, szukam lakiernika który pomalował by mi felgi NIE PROSZKOWO. Wybrałem sobie lakier z palety BMW i trzeba psiknąć pistoletem Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 szukam lakiernika A skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) ohhh. Oczywiście Wrocław i okolice Chociaż to nie był by problem podjechać gdzieś dalej jeżeli ceny będą rozsądne i wykonanie pierwsza klasa :bmwsexemofg3: Edytowane 16 Lutego 2015 przez starsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia990 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Witajcie Poszukuje dobrego mechanika we Wrocławiu,który wymieni mi dyferencjał w E46,nie zdzierając przy tym jak za zboże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 WitajciePoszukuje dobrego mechanika we Wrocławiu,który wymieni mi dyferencjał w E46,nie zdzierając przy tym jak za zboże... We Wrocławiu to Leo a E46 ma w małym palcu na 100% https://www.facebook.com/pages/BMW-Expert-Motorsport/638627759588809?sk=timeline&ref=page_internal lub Dyziu ale to już poza Wrockiem chociaż niedaleko http://www.maxbimmer.pl/f45/mp-serwis-czyli-mechanika-pojazdowa-u-dyzia-27275/ Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superkto Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Hej,szukam lakiernika który pomalował by mi felgi NIE PROSZKOWO. Wybrałem sobie lakier z palety BMW i trzeba psiknąć pistoletem Dzieki. Wczoraj podałem namiary na lakiernika ale z niewiadomych mi przyczyn post został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mam znajomka co maluje i lubi malować nietypowe rzeczy (znany nie jednej osobie na forum, bo pewnie każdemu coś sikał, moje prawie całe auto raz i teraz będzie drugi raz :dance: ) Majki 695 870 919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mam znajomka co maluje i lubi malować nietypowe rzeczy (znany nie jednej osobie na forum, bo pewnie każdemu coś sikał, moje prawie całe auto raz i teraz będzie drugi raz :dance: ) Majki 695 870 919 Noo mojego czolga też poprawia lakierniczo i polecam w 100% Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Hej, możecie mi polecić wulkanizatora we Wrocławiu, który potrafi ściągnąć i założyć opony o niskim profilu na 19" bez uszkodzenia lakieru ( najlepiej gdyby posiadał plastikowe nakładki na ranty i odpowiednią maszynę )? No i jeszcze obowiązkowo bomba / doświadczenie w podpalaniu benzyny bo trzeba 225/35 naciągnąć na 10J. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Hej, możecie mi polecić wulkanizatora we Wrocławiu, który potrafi ściągnąć i założyć opony o niskim profilu na 19" bez uszkodzenia lakieru ( najlepiej gdyby posiadał plastikowe nakładki na ranty i odpowiednią maszynę )? No i jeszcze obowiązkowo bomba / doświadczenie w podpalaniu benzyny bo trzeba 225/35 naciągnąć na 10J. Pozdrawiam Matrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Matrix poległ na moich 20'''' jade jutro do latexu i zdam relacje co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Matrix poległ na moich 20''''jade jutro do latexu i zdam relacje co i jak Latex na krakowskiej we Wrocławiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 tak O której tam się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 9 mam tam być rano jutro passatem b4 kombi dol 25532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 9 mam tam być rano jutro passatem b4 kombi dol 25532 Jak będę miał chwile to podejde zobaczyć jak koła daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Hej, mam taki problem, że chciałem sobie zamontować sama końcówke wydechu (dwururke) Nie chce wymieniać całej tylnaj puchy bo do 2.0l nie przystoi aby buczało . Zorbie swapa to może... A wracając do tej końcówki. Problem jest taki że musiała by być wygięta w bo otwór w mpakietowym zderzaku nie jest na wprost "kranu" który mam teraz i te uniwersalne końcówy nie pasują.. jakieś pomysły albo kto by mógł mi to ogarnąć ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Hej,mam taki problem, że chciałem sobie zamontować sama końcówke wydechu (dwururke) Nie chce wymieniać całej tylnaj puchy bo do 2.0l nie przystoi aby buczało . Zorbie swapa to może... A wracając do tej końcówki. Problem jest taki że musiała by być wygięta w bo otwór w mpakietowym zderzaku nie jest na wprost "kranu" który mam teraz i te uniwersalne końcówy nie pasują.. jakieś pomysły albo kto by mógł mi to ogarnąć ? Z góry dzięki Leo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Divarius Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Znowu zapalił mi się filtr cząstek stałych w E91. Ostatnio byłem z tym w stando, ale cena usługi zwaliła mnie z nóg także teraz szuka kogoś kto mógłby się tym zająć, ale taniej. Znacie kogoś? Może chłopaki z Olsztyńskiej? Matrix poległ na moich 20''''jade jutro do latexu i zdam relacje co i jak Dlaczego robisz/robiłeś coś akurat tam? Nie mogę znaleźć swojej opinie na ich temat na forum, ale ogólnie nie polecałbym tego miejsca... Edytowane 13 Maja 2015 przez 5oul Edytuj posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja byłem wczoraj w Autogeo na waflowej ustawiać geometrię. Może i sprzęt nie najnowszy, ale wszystko szybko i sprawnie poszło, a cena to chyba najlepsza we wro Tylko problem z wjazdem.. Bardzo ciężko było mi wjechać na najazd.. Ale po pół godzinniej walce się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Przyjedź wypalimy i sprawdzimy dlaczego sie zapycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi