matiit Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Właśnie jestem po naprawie pękniętego przewodu hamulcowego. Warsztat przy Karmelkowej 29. Mogę polecić. Cena 120zł za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Panowie, musze podjechac z autkiem zrobic/zdiagnozowac pare pierdół, mianowicie: - pozycyjne z tylu mi nie dziala, prawdopodobnie cos z elektryka - wymiana oleju (najlepiej jakby moznabylo kupic u nich na miejscu) - sprawdzic czy sworzen nadaje sie jeszcze do jazdy - cos z elektryka z szybami i nie otwierajace sie drzwi pasazera (chce dowiedziec sie co jest przyczyna i ile kosztowalaby ewentualna naprawa) - i moze smiesznie to zabrzmi ale chcialbym zeby ogolnie osluchali mi pod maską czy wszystko dobrze chodzi bo ja juz mam chyba jakies zboczenie i zawsze musze cos znalezc co mi nie pasuje Zastanawialem sie nad car-diagnostic i zawalną, ale nie ukrywam ze to dosc daleko od centrum, a nie sa to raczej powazne usterki, moze ktos poleci warsztat/mechanika ktory zrobi to blizej ? Zalezy mi na kims wzglednie uczciwym (zeby za zlutowanie kabelka nie wzial 100 zl pod przykrywką grubszej sprawy) oraz na czasie, bo auto jest mi na co dzien potrzebne wiec moge odstawic je na max 2-3 dni. btw. ile ok. kosztuje sprawdzenie czy walniety jest czujnik abs/asc? Edytowane 15 Października 2013 przez drxz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 RAD MAR RADOSŁAW GŁADKOWSKI | 6921034899 Polecam Radka, dojazd do niego kiepski, ale fachowiec dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARNAS Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 czy może ktoś polecić warszta we wrocławiu lub okolicy gdzei dobrze sprawdzą geometrie zawieszenia i ewntualnie poprawią bez stwierdzeń: "że w sumie nie jest źle, tak da sie jeżdzić" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 czy może ktoś polecić warszta we wrocławiu lub okolicy gdzei dobrze sprawdzą geometrie zawieszenia i ewntualnie poprawią bez stwierdzeń: "że w sumie nie jest źle, tak da sie jeżdzić" ? Na ulanowskiego w stylauto Opony, wulkanizacja, warsztat samochodowy Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam szukam warsztatu gdzie wymienią mi sworzeń przedni prawy w e46, dzwonilem do Autoserwisu Marcin Krakowiak i mowil mi ze nie wymienia sie sie samych sworzni tylko razem z wachaczem a ja kupilem na allegro sam sworzen i teraz zastawiam sie co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 to zależy jaki masz wahacz jak się nie mylę (koledzy mnie poprawią) gdzieś tu kiedyś czytałem to sworzeń wymienia się w wahaczach mayle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W piatek jadę do warsztatu i sie okaże... Mam nadzieje ze wahacz mam meyle jak sworzen i bedzie pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pilnie potrzebna jakaś przyzwoita i jakże inaczej, nie droga diagnostyka ,we Wrocku do e36 m52b20 jak sie mocno nagrzeje kulawo chodzi i nie na wszystkie gary na wyższych obrotach problem znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Napisał HARNAS czy może ktoś polecić warszta we wrocławiu lub okolicy gdzei dobrze sprawdzą geometrie zawieszenia i ewntualnie poprawią bez stwierdzeń: "że w sumie nie jest źle, tak da sie jeżdzić" ? Na ulanowskiego w stylauto Opony, wulkanizacja, warsztat samochodowy Wrocław Hej i jak był tam kolega? Albo ktos jeszcze poleci warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Na waflowej Auto Geo. Kiedyś koleś pracował w Jet Tronic-u i ustawiał chociażby rajdówki. Wszyscy moi znajomi u niego to robią i nie słyszałem złych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Na waflowej Auto Geo. Kiedyś koleś pracował w Jet Tronic-u i ustawiał chociażby rajdówki. Wszyscy moi znajomi u niego to robią i nie słyszałem złych opinii. gościu się zna i ma stare urządzenia bez komputerowego podpowiadania chyba wszystkie wartości ma w głowie hehe. Za ustawienie geometri przodu i tyłu 70 zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Domel coś tam komputerowe ma bo wrzucał na koła takie ustrojstwa i jakieś parametry na takiej jakby tablicy pomiarowej mu wyskakiwały i sobie korygował do nich. Nie wiem jak wyglądają najnowsze urządzenia ale to na jakieś przed potopowe nie wyglądało happy_bmw ja płaciłem 80zł na fakturę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzięki panowie, już szukam nr tel na internecie i będę dzwonił do tego fachmajstra jak u mnie wygląda sytuacja, postaram się go odwiedzić tylko awaryjnie skołuję kilka śrubek. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Szukam warsztatu we Wrocławiu lub okolicach, w którym usuną klapki zawirowań z kolektora dolotowego w e46 320d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e36 328 Karol Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Cześć szukam we Wrocławiu lub okolicy serwisu od klimatyzacji mam do nabicia i nie wiem gdzie podjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyStw Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 mogę polecić Auto Styl na ul. Ulanowskiego, niestety cena za zbieżność i geometrie to 180zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Pany szukam serwisu klimy. Najlepiej gdzieś Psie pole. Z góry dzięki Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4life Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam, znacie jakis dobry punkt we Wroclawiu, gdzie mozna serwisowac BMW M3 E92 z nadzieja, ze nie robia tego pierwszy raz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 LS Auto Serwis na ulicy klimasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Kto zna/robi swapy piecyków w e30 w rozsądnych pieniądzach - planowana 2.0 z e36. Jestem po odpowiedzi 'jednego' z warsztatów i cenę zawołali jak za v8... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jakby ktoś szukał dobrego solidnego warsztatu który was nie oszuka to zapraszam do mnie OŁAWA ul. wiejska 15 tel. 721 626 025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoker83 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam, zna ktoś jakiś przyzwoity warsztat w Wałbrzychu, taki co wykona rzetelny przegląd przed zakupowy bmw e60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Szukam dobrego mechanika w okolicy Zgorzelec-Bogatynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi