Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

bmw e38: gdzie wymienie olej w sobote. [wrocław]

Rekomendowane odpowiedzi

dzwonie pytam, ale nikt nie chce kasować inspekcji, chcieli w autochipe 80zł więc trochę za dużo.

chyba wymienie w zwykłym zakładzie i skasuje sobie sam inspekcje ale boje się ,żeby nic się nie stało (słyszałem o padających zegarach po inspekcji)

dzwonie pytam, ale nikt nie chce kasować inspekcji, chcieli w autochipe 80zł więc trochę za dużo.

chyba wymienie w zwykłym zakładzie i skasuje sobie sam inspekcje ale boje się ,żeby nic się nie stało (słyszałem o padających zegarach po inspekcji)

eeee? w chipie jak wymieniasz olej, inspekcja jest gratisowa - warunek musisz u nich kupić olej i filtere, ale cen nie mają wcale wygórowanych

no ok, ale ja już sobie kupiłem olej i filtry bo miałem troszkę takiej więc szkoda mi było przepłacać ponad 150zł różnicy to jednak wole sobie zapłacić za wymianę osobno. narazie jestem umówiony u gościa na ul. Zaułek Rogodziński, zobaczymy co namiesza, a inspekcje sobie skasuje dzisiaj sam jak się uda ofcourse. No muszę mięc to na biegu. Zdam relacje co i jak w polecane nie polecane warsztaty.

Jedno jest pewne on nie wie jak kasować inspekcję.

już sobie sam skasowałem a więc tak:

włączyłem zapłon na 2ga pozycję, zamknąłem drzwi (ważne)

złaczyłem piny 7 i 19ście korzystając z rysunku gniazda z pacmenem :D:D

poczekałem 12sekund i odłączyłem kabel po 3sekundach

właczyłem jeszcze raz na 5 sekund (teraz kasujemy inspekcje z zegarkiem) wyciągnąłem kabel, wylaczylem stacyjkę na pozycję zero

i tym sposobem skasowałem inspekcję ten opis znalezłem gdzieś na necie inne nie działały a widziałem ,że jest kilka szkół

aha kasowałem zwykłym kabelkiem bez żadnej żaróweczki, teraz jadę zmienić jutro olej i nie będe za kasowanie dopłacał 50zł <bmw_2>