mat Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam! potrzebuję wymienić olej wraz z kasowaniem inspekcji albo dzisiaj po 18tej albo w sobotę z samego rana, gdzie mogę to zrobić wraz z kasowaniem inspekcji. Lece od razu po wymiane w trasę i potrzebuje gdezie mi to zrobią od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Dzwoń i pytaj, koniec języka za przewodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 dzwonie pytam, ale nikt nie chce kasować inspekcji, chcieli w autochipe 80zł więc trochę za dużo. chyba wymienie w zwykłym zakładzie i skasuje sobie sam inspekcje ale boje się ,żeby nic się nie stało (słyszałem o padających zegarach po inspekcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 dzwonie pytam, ale nikt nie chce kasować inspekcji, chcieli w autochipe 80zł więc trochę za dużo.chyba wymienie w zwykłym zakładzie i skasuje sobie sam inspekcje ale boje się ,żeby nic się nie stało (słyszałem o padających zegarach po inspekcji) eeee? w chipie jak wymieniasz olej, inspekcja jest gratisowa - warunek musisz u nich kupić olej i filtere, ale cen nie mają wcale wygórowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 no ok, ale ja już sobie kupiłem olej i filtry bo miałem troszkę takiej więc szkoda mi było przepłacać ponad 150zł różnicy to jednak wole sobie zapłacić za wymianę osobno. narazie jestem umówiony u gościa na ul. Zaułek Rogodziński, zobaczymy co namiesza, a inspekcje sobie skasuje dzisiaj sam jak się uda ofcourse. No muszę mięc to na biegu. Zdam relacje co i jak w polecane nie polecane warsztaty. Jedno jest pewne on nie wie jak kasować inspekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Hej, ja kiedys zmienialem w NORAUTO na bielanach i mi skasowali inspekcje w E36, mozesz tam spróbowac zadzwonic Pozdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 już sobie sam skasowałem a więc tak: włączyłem zapłon na 2ga pozycję, zamknąłem drzwi (ważne) złaczyłem piny 7 i 19ście korzystając z rysunku gniazda z pacmenem poczekałem 12sekund i odłączyłem kabel po 3sekundach właczyłem jeszcze raz na 5 sekund (teraz kasujemy inspekcje z zegarkiem) wyciągnąłem kabel, wylaczylem stacyjkę na pozycję zero i tym sposobem skasowałem inspekcję ten opis znalezłem gdzieś na necie inne nie działały a widziałem ,że jest kilka szkół aha kasowałem zwykłym kabelkiem bez żadnej żaróweczki, teraz jadę zmienić jutro olej i nie będe za kasowanie dopłacał 50zł <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi