SataN Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 W sumie jeszcze te głośniki nokii mam... ale zaczynają popierdywać z deka, co mnie zaczyna coraz bardziej irytować. Myślałem o zmianie na komplet JBL - wszystkie 6, teraz pytanie... czy jest coś za rozsądne pieniądze co gra przyzwoicie ? (czytać: lubię głośno słuchać rocka, ale nie głuchnąć przy nim, nie oczekuję cudów, co najwyżej normalnego grania i nie chcę wydawać na audio całej wypłaty, nie jestem melomanem, nie chcę wzmacniaczy, zwrotnic itp. itd. - tylko coś w miejsce seryjnych głośników), podpowiem, że seryjne radio zastąpiłem blaupunktem (tylko on wizualnie pasował mi do reszty deski )) ale do głośników blaupunkta nie mam specjalnego zaufania. p.s. ma ktoś może takiego dziwoląga ? KLIK - CLARION bo normalnie chyba sobie na takie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi