Piter17 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam koledzy mam takie pytanie czy walek rozrzadu z 1,6 pasuje do 1,8?? zalezy mi na szybkiej pomocy z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam koledzy mam takie pytanie czy walek rozrzadu z 1,6 pasuje do 1,8?? zalezy mi na szybkiej pomocy z gory dzieki na chłopski rozum... to nie powinien, ale sprawdź na www.realoem.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no wiem ze nie powinien tylko juz na allegro spotkalem walki opisane ze pasuje do 316i i 318i to nie wiem a chce sie upewnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 no wiem ze nie powinien tylko juz na allegro spotkalem walki opisane ze pasuje do 316i i 318i to nie wiem a chce sie upewnic 318i był w kilku wersjach.... i na pasku i na łańcuchu... 316 też.... więc wejdź na realoem.com i sprawdź po roczniku a swój po VINie i będzie wszystko jasne a ze swoich doświadczeń to powiem tak.... na allegro to wszystko pasuje do wszystkiego np. do mojego pompa abs z 316... gdzie prawidłowo jest u mnie taka sama jak w z3... i kilka innych kwiatów na allegro już znalazłem, to że wygląda tak samo albo bardzo podobnie, to nie znaczy, że pasuje... bo może się różnić jednym albo dwoma numerkami i kiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi