lele Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 witam Wszystkich. Mam pytanie,kupilem niedowno e 39 automat jest to 525i 2000roku przebiek 137000km czu powinienem wymieniac olej w skrzyni biegow czy nie.Znajomemu w serwisie audi powiedzieli [terz ma automata]ze wtego typu autach powinno sie raz wymienic olej pookolo70 000 do 100 000 km poniewarz podczas docierania powstaja opilki ktore nalezy spuscic wraz z olejem.Czy ktos z Was ma taka skrzynie z wiekszymi przebiegami i jak ja serwisuje.Pozdrawiam Wszystkich BUMOWICZOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam.Posiadam taka skrzynie z duzym przebiegiem.Od kupna czyli jakis 8miesiecy,nie wymienialem oleju.Ksiazka mowi o dozywotnim oleju ktory jest w skrzyni i nie trzeba go wymieniac.Aczkolwiek spotkalem sie z opiniami o wymianie i szczerze powiedziawszy sam jestem za tym.Swiezy olej to swiezy a nie kilku letni.Nie nalezy on pewnie do najtanszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lele Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 dzieki za podpowiedz,jestem tego samego zdania ale niechce puzniej zalowac <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi