paulo79 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam panowie bmw e38 3.0 v8 po nocy nie pali,kreci i kreci jak odpali to pochodzi z 20 sek i gasnie. Pozniej jak zapali to chodzi nierowno,telepie nim jakby nie wszystkie baniaki chodzily. Jak jest cieply pali na dotyk i chodzi przeslicznie. Swiece noweczki. Panowie co sie dzieje? Cewka ktoras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Wydaje mi się że to czujnik temp.,ale jedz na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no musze jutro podjechac bo mnie to denerwuje. Mam nadzieje ze na kompie wyjdzie co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 dokładnie jedz na kompa, jeśli są błędy to wszytko będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo79 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ok panowie to chyba najrozsadniejsze wyjscie bo nie ma co gdybac. Doradzcie cos jeszcze z tym klimatronikiem- nastepny temat. Dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi