MAGNUS Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 MAM TAKI PROBLEM NIEMAM POJĘCIA OCO TO MOŻE CHODZIĆ CZYM TEGO MOŻE BYĆ PRZYCZYNA MOJA BUNIA ZAWSZE JAK DESZCZ POPADA TO COŚ JEJ ODBIJA I ZACZYNA SZARPAĆ STRZELAĆ Z TŁUMIKA KABLE DO ŚWIEC WYMIENIŁEM KOPUŁA I PALEC TEŻ SĄ NOWE NIEWIEM CO TO MOŻE BYĆ...POMOCY :cry: TO NAPEWNO JEST TO COŚ CO DZIAŁA NA WILGOĆ BO PO PEWNYM CZASIE ZNÓW WRACA DO NORMY pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 MAM TAKI PROBLEM NIEMAM POJĘCIA OCO TO MOŻE CHODZIĆ CZYM TEGO MOŻE BYĆ PRZYCZYNA MOJA BUNIA ZAWSZE JAK DESZCZ POPADA TO COŚ JEJ ODBIJA I ZACZYNA SZARPAĆ STRZELAĆ Z TŁUMIKA KABLE DO ŚWIEC WYMIENIŁEM KOPUŁA I PALEC TEŻ SĄ NOWE NIEWIEM CO TO MOŻE BYĆ...POMOCY :cry: TO NAPEWNO JEST TO COŚ CO DZIAŁA NA WILGOĆ BO PO PEWNYM CZASIE ZNÓW WRACA DO NORMY pytanie_bmw hmm... jak to ma związek z wilgocią... to może kable od lambdy mają bubę jakąś... ? lambda przekłamuje, dostaje złą mieszankę bo się moczy... ? bo pod maską... to raczej sucho masz chyba... no chyba, że gdzieś na jakieś wiązki kabli woda leci tam gdzie nie powinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNUS Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 POD MASKĄ MAM SUCHUTKO WŁAŚNIE JESZCZE LAMBDY NIE SPRAWDZIŁEM ???ŚLICZNE DZIĘKI ZAWSZE TO COŚ <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 moim zdaniem to jest związane z układem zapłonowym, sprawdź dokładnie czy kopułka nie jest wilgotna (po deszczu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 poprostu weź butelke po płynie do mycia szyb nalej wody i wieczorem otwurz maskę i na zapalonym silniku psikaj wodą po: kablacz zapłonowych po kopułce po kablach od sondy itp napewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 poprostu weź butelke po płynie do mycia szyb nalej wody i wieczorem otwurz maskę i na zapalonym silniku psikaj wodą po: kablacz zapłonowych po kopułce po kablach od sondy itp napewno znajdzieszdokładnie to jest prawdopodobnie przebicie i w ten sposób go namierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNUS Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 DZIĘKI ZA PODPOWIEDZI NAPEWNO SPRUBÓJE TYLKO WTYM PROBLEM ŻE DO PRZEDWCZORAJ SZARPAŁ STRZELAŁ I ZNOWU PRZESTAŁ NIEWIEM JAKI TEGO POWÓD JEST "WYCZYŚCIŁEM WSZYSTKIE KOSTKI ,CAŁĄ KOPUŁKE I PALEC "PO TYM JESZCZE JAKIEŚ 6 KM FIKSOWAŁ I PRZESTAŁ NARAZIE DO DZIŚ CISZA NIEMAM POJĘCIA CO JEJ JEST ZOBACZE JAK ZNOWU POPADA DESZCZ ????? NARAZIE DZIĘKI <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 u mnie podobne objawy na silniku M43 tylko na E34. Jak deszcz pada to szarpie na dwójce albo nawet trójce tak niby paliwa brakuje. dajesz gazu a ona albo szarpie albo nie reaguje na gaz a tylko za jakąś sekundę zaczyna jechać. domyślam się że to przewody wysokiego napięcia. na pierwszym cylindrze mam zerwaną fajkę świeczki (po nieudanym ściągnięciu) skręciłem to taśmą klejącą i tak jeździłem a jak tylko deszcz to dało o sobie znać. a może trzeba pod kompa podłączyć i pokasować błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 skręciłem to taśmą klejącą i tak jeździłem a jak tylko deszcz to dało o sobie znać. a może trzeba pod kompa podłączyć i pokasować błędy?-jeżdz tylko jak jest sucho-jak będziesz tak traktował auto to siebie też pod kompa podłącz! pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi