Paweł-528 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 mam zamiar zakupic bmw e36 1.8is powyzej 1996r. jak ktos ma jakies informacje na temat tych aut to byl bym wdzieczny za ich udzielenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jeśli przeczytasz sobie temat z tego działu - "Jak kupić BMW ? Kilka porad" (link) i zastosujesz tą wiedzę to powinno Ci wystarczyć. Tak bynajmniej było w moim przypadku Ze swojej strony dodam, że warto poświęcić dłuższą chwilę silnikowi bo to jednak 4cylindrowiec, z zapasem 140KM i często jest katowany... Więcej grzechów nie pamiętam Ja też się uparłem na is'a i jestem ze swojego w pełni zadowolony. Ekonomiczny i jest czym polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi