Gość Pałkosz1 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam mam problem typu na zimnym silniku niepali tylko linka ratuje sytuacje pozniej caly dzien na dotyk i rano powtorka z rozrywki "rozrusznik kreci".N o i zauwarzylem ubytki plynu chlodzacego czy aby to nie uszczelka pod glowica padla pytanie_bmw ??? Moze ktos ma tansze awarie pod ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nie radzę odpalać na linkę. Może świeczki masz do wymiany? Jak na zimnym nie chce palić? Choć tato ma 330D i świece ma do wymiany, a przy takich temperaturach jak mamy obecnie pali bez problemu.Może ropka trochę lipna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 dzis mi mechanior powiedzial ze albo wtrysk sterujacy albo pompa wtryskowa . Mnie osobiscie na pompe to nie wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 A masz powietrze w układzie paliwowym jak długo postoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Nie , no i paliwo na wtryski podaje sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi