momo90 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam wszystkich Zamierzam dołączyć do grona BMW i właśnie modelem X3 i mam kilka pytań Autko będzie ze stanów rocznik 2006 i 3L w automacie 1. czy da się przełączyć wyświetlanie, mile na km i temperatury z F na C zarówno w liczniku jak i w klimatyzacji? 2. co do radia to pewnie będzie stroić nieparzyście jak znam życie a o RDS można zapomnieć? 3. czy oriętujecie się może czy potrzebne jakieś przeróbki będą oprócz kierunków? 4. coś słyszałem o strojeniu komputera pod nasze paliwo ale nie wiem czy to nie bajka? no i to chyba wszystko za wszeklie informację z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam wszystkichZamierzam dołączyć do grona BMW i właśnie modelem X3 i mam kilka pytań Autko będzie ze stanów rocznik 2006 i 3L w automacie 1. czy da się przełączyć wyświetlanie, mile na km i temperatury z F na C zarówno w liczniku jak i w klimatyzacji? 2. co do radia to pewnie będzie stroić nieparzyście jak znam życie a o RDS można zapomnieć? 3. czy oriętujecie się może czy potrzebne jakieś przeróbki będą oprócz kierunków? 4. coś słyszałem o strojeniu komputera pod nasze paliwo ale nie wiem czy to nie bajka? no i to chyba wszystko za wszeklie informację z góry dziękuję ad-1 w e36 się da.... ze stopniami bo mil to nie mam akurat ale w najgorszym wypadku można albo wymienić albo przeprogramować zegary jeśli da się je programować.... a jeśli się da to bez problemu zrobią to w auto-chip na legnickiej, ro samo z radiem... robią tam różne dziwne rzeczy z elektroniką więc możliwe, że ze wszystkim co tu piszesz sobie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 witam. licznika raczej nie wymieniaj,bo jest w nim imobilajser.czy bedziesz mial tak navigacje professional z monitorem czy zwykle radio cd? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi