mleko8 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam wszystkich Moja Bunia a konkretnie BMW 530XD (rok produkcji 2007r.) bierze olej i to dużo bo aż 1litr na 5 tys. Kilometrów. Nie jestem przyzwyczajony do takiej sytuacji, czy tak powinno być? Pytam Was bo w salonie BMW we WROCŁAWIU powiedzieli mi , że „ten typ tak ma” ale tak na prawdę nie chce mi się w to wierzyć, że BMW (nowe) bierze tyle oleju !!! Czy ktoś mógłby mi pomóc znaleźć odpowiedź na pytanie: czy BMW 530xd 2007r ma brać olej ( i to tyle)? pytanie_bmw Dzięki z góry za pomoc <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 To kolego masz problem. Tak nowy motor nie poinien wedlug mnie łyknąc ani grama.Lecz niestety turbinki lubia wysyac troszke oleju. Jeden z moich znajomych mowil zedolewal do 3 litrowki 1l na 8000 tys ale problem znikl sam po zrobieniu okolo 30 tys Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi