leonn7 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam Chciałem wymienić olej w skrzyni i prosba do was wszystkich jak macie jakieś materialy ulatwiajace i opisujace zmiane prosze podzielcie sie zasobami i informacjami z góry dziekuję Pozdrawiam ALL FANS BMW <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 trzy dni temu zakończył się mój koszmar z tym związany; mam taką samą skrzynie i wiesz wymiana oleju w niej to nie taka prosta sprawa w przeciętnych warsztatach nie niano pojęcia jak to zrobić wlali mi 1,5l oleju i ani kropli więcej co gorsza nie przyznano się do tego . proponuję ci kup nowy iltr uszczelke 6l dekstrona 3 i daj zarobić stówkę fachowcowi moja skrzynia śmiga jak nowa wlałem motula [ Dodano: 8 Wrzesień 08, 06:26 ] chwila chwila nie doczytłem dobrze masz zielona tabliczke znamionowa momento ja mam czarną wieczorm wyślę ci poprawne parametry oleju pozdro ajjaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 oki dzięki chyba jednak zrobie tak jak piszesz 100 zeta dla fachowca i problem z głowy jutro zalatwiam sobie filtry orginalne MANN poza serwisem KUPIE OLEJ I zrobiem wymianke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi