memek Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 jak w temacie interesuje mnie cena granicząca z obszyciem 2 przednich foteli białą skórą. z góry dzięki. i prosze o dop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 zadzwon tu : www.kkt-skory.pl Jak wstępnie gadałem jakiś czas temu, to za wymianę czarnych półskór i naprawę gąbek 400zł/fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Mi za wstawienie boków foteli oraz kanapy z beżowej skóry koleś wystawił rachunek 1400zł. W usługę wchodził jego materiał i praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi