SataN Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 i może ktoś przypadkiem tutaj wie, czy można zmienić język komputera pokładowego tak jak np. w e36 na angielski z tego szprechania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 jest taka możliwość to na pewno gdzieś czytałem ad. serii 7 ,że należy najpierw odblokować dodatkowe funkcje kompa wklepując ostatnie 5 cyfr zsumowanych potem masz możliwość zmiany różnych parametrów, min. języka natomiast u mnie nie chce się zmienić tak jakby był tylko wgrany tylko niemiecki ;/ i jeżeli już uda Ci się ta sztuka to przy każdym odpięciu klem musisz od nowa zmieniać język, wiem ,że jest możliwość wgrania tego zewnętrznym interfacem także poszukaj po innych forach, niestety nie dysponuję linkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 jest taka możliwość to na pewno gdzieś czytałem ad. serii 7 ,że należy najpierw odblokować dodatkowe funkcje kompa wklepując ostatnie 5 cyfr zsumowanych potem masz możliwość zmiany różnych parametrów, min. języka natomiast u mnie nie chce się zmienić tak jakby był tylko wgrany tylko niemiecki ;/ i jeżeli już uda Ci się ta sztuka to przy każdym odpięciu klem musisz od nowa zmieniać język, wiem ,że jest możliwość wgrania tego zewnętrznym interfacem także poszukaj po innych forach, niestety nie dysponuję linkami. dzięki, sprawdzę na pewno co do wgrania interfacem... to 100 do omegi kosztuje angielski... 150 polski "made by ch.... wi kto to robił ale działa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi