SataN Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Zwykle jeździłem w okolice zgorzelca albo zielonej góry, ale jakoś nie specjalnie mi się chce tłuc taki kawał drogi.. macie może jakieś sprawdzone miejsca w okolicach wrocławia ? tak powiedzmy w promieniu 50 km ? P.S. TYLNIE NIE NA POLU MINOWYM !!! ani poligonie... raz w życiu wystarczył ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Gruszeczka, trasa na Milicz, niedaleko za Trzebnicą, nie wiem ile km od wrocka , w zumi pewnie znajdziesz, generalnie lasy przed i wokół Milicza to grzybodajne są :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 hmmm.. Może ja też się wybiorę na grzyby, można by odpocząć trochę od miasta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 hmmm.. Może ja też się wybiorę na grzyby, można by odpocząć trochę od miasta.. to taki fajny relaksujący dzień... 1) wstajesz o 6 2)jesz kawę, pijesz kanapkę, bieżesz nóż pod pachę, koszyk w zęby babę do bagażnika czy jakoś tak 2) budzisz się, kupujesz po drodze 2-4 zimniutkie browary 3) dojeżdżasz... 4) wypijasz browary i szukasz grzybków aż wytrzeźwiejesz 4a) znajdujesz sklep... 5) dmuchasz w alkomat... *(w razie potrzeby blair i nocleg w lesie) 6) dmuchasz w alkomat... 7) wracasz kupując po drodze grzyby co by nie wyjść na pijaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Gruszeczka, trasa na Milicz, niedaleko za Trzebnicą potwierdzam nawet w robocie mowia o tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi