SataN Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 :shock: <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Hmm...jedno z najdroższych zdjęć,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Hmm...jedno z najdroższych zdjęć,co? tak to jest jak się zasypia do pracy i zrywa potem niestety nie jest to najdroższe z mojej bądź co bądź skromnej kolekcji... rekordowe było 500 i 10 pkt do promocji.. ale to dawno temu i nie prawda i nie ma się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Widze mobilny cie dopadl. Na przyszlosc uwaga ku przestrodze do wszystkich. Widząc na poboczu zaparkowaną rownolegle do drogi octawke kombi lub fabie kombi noga z gazu Wiem ze to tak latwo powiedziec ,a i takich autek w miescie setki lecz naprawde uczulcie sie ze jesli stoi w wyzej wymieniony,przypalowy sposob to lepiej uwarzac. Niebieskie bystrzaki stawiają tak zeby ladnie droge radar zbieral ,a to ze wtajemniczona osoba latwo rozpozna suszare to juz mniej istotne. Po co mają sie czaic jak i tak 90% kierowcow i tak nie zwroci uwagi na dziwnie zaparkowaną skode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Widze mobilny cie dopadl. Na przyszlosc uwaga ku przestrodze do wszystkich. Widząc na poboczu zaparkowaną rownolegle do drogi octawke kombi lub fabie kombi noga z gazu Wiem ze to tak latwo powiedziec ,a i takich autek w miescie setki lecz naprawde uczulcie sie ze jesli stoi w wyzej wymieniony,przypalowy sposob to lepiej uwarzac. Niebieskie bystrzaki stawiają tak zeby ladnie droge radar zbieral ,a to ze wtajemniczona osoba latwo rozpozna suszare to juz mniej istotne. Po co mają sie czaic jak i tak 90% kierowcow i tak nie zwroci uwagi na dziwnie zaparkowaną skode. ja tam tędy jeżdżę prawie codziennie... no i tam stoją na stałe co najmniej ze 2 skody, jedna fabia kombi, jedna octava... i obie ciemne z zaskoczenia mnie wzięli... zresztą postawiona była zaraz za ekranem ochronnym, tak, że nawet z daleka nie było szans a z bliska... to już wiadomo co sobie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 mam podobne chyba z 2006 roku z woj. pomorskiego "za zdjecie wakacji zaplacisz karta mastercard - mina kierowcy bezcenna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 mam podobne chyba z 2006 roku z woj. pomorskiego "za zdjecie wakacji zaplacisz karta mastercard - mina kierowcy bezcenna" na szczęście mi nie uchwycili porannego wyrazu nieogolonej mordy :lol: zamiast mnie była czarna plama......... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi