Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

NAJWIEKSZY BLAD BMW!!!!!!!!

woz

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie wyglądają.Ale ta druga od góry (E34) to na 99% jest VT. Widać słupek po drugiej stronie no i przyciemnienie szyb(nie dosć,że nieralistycznie wygląda to widziałem zdjęcie z normalnymi szybami).

Ta 3cia od góry-ewidentnie komputer.Ktoś się nawet nie postarał wydłużyć drzwi,tylko usunął słupek i klamkę z tyłu.

Generalnie te "auta" wyglądają o wiele lepiej niż W124 coupe.

Proszę:

http://www.m5board.com/vbulletin/e34-m5-discussion/111808-m5-coupe-convertible.html

dodatkowo Cabrio(jest tam to coupe bez ciemnych szyb).

A Siódema Coupe?Hmm...nie wygląda fajnie,zaburzone proporcje jednak wierzę że jeśli BMW by coś takiego zrobiło to byłoby piekne.

Aha.Czytałem gdzieś że wyszły 2 concpety BMW E34 Coupe jednak nie weszły do produkcji. :|

:mrgreen:

moim zdaniem i 5 i 7 w coupe wygladają mega, gdyby takie było na 200 procent był bym jego użytkownikiem wyglądają przepięknie,

co do compacta moim zdaniem compact e36 jest dużo ładniejszy od e46 to jest największa padaka jeżeli chodzi o styling bmw.

Przeciez tak naprawde, e34 jest po prostu wieksza werska e30 sedan. Sa bardzo podobne budy. Ale naprawde, gdyby bylo e34 w wersji coupe (no i oczywioscie bez slupka..) gwarantuje, ze nie mialbym e36, tylko do konca swoich dni bylaby e34 coupe. Cos pieknego... uklon_bmw

To e34 wygląda pięknie :shock: 8)

co do compacta moim zdaniem compact e36 jest dużo ładniejszy od e46 to jest największa padaka jeżeli chodzi o styling bmw.

W 100% się zgadzam. E46 compact to jakaś pomyłka :P

Coupe'ta e34 jest piękna! Chętnie przejął bym taką na własność ;)

Łe tam, nie znacie się ;) Chociaż E46 compact mi też nie podchodzi :roll:

Pozdrawiam.

Przecież na rozwiązanie problemu serii 5 i 7 w coupe BMW wypuściło serię 6 i to wcześniej niż powyższe

Eeee... 6 to 6, a 5 to 5 ;) Seria 6 wyszła jako duży sportowy wuzek... A 5tki i 7emy to limuzyny i wersja coupe dodała by im niesamowitego uroku... Jak jest z 3jeczkami w coupe? e30, e36, e46 itd...? No nie mam racji? ;)

banan_owiec, masz rację.Ale tylko w przypadku Trójek.Do Piątki jeszcze jakoś by pasowało coupe (konkurencja dla W124 coupe),ale do Siódemy-hmmm kwestia dyskusyjna.Z jednej strony ma ładną linię,z drugiej-sedan mi się bardziej podoba.

Topowy model powinen być limuzyną.I nie być dostępny w żadnej innej wersji,a już napewno nie kombi.Chyba pozostałbym tylko przy limuzynie.

Aha no i jakby się uprzeć to Siódemką E32 w coupe jest E31.

W sumie jak się z tym trochę przespałem i przyjrzałem kilku siudemeczkom na mieście to Tukan ma racje...

Topowy model powinen być limuzyną.I nie być dostępny w żadnej innej wersji,a już napewno nie kombi

Przy limuzynie jaką jest 7ka mogło by to też wyglądać troszkę dziwacznie ;) Ale piąteczka jak najbardziej! Nooo nie wiem czy W124 Coupe poradziło by sobie z taką konkurencją :P