Rasher Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam. Próbowałem przejrzeć forum czy już takiego tematu nie było (na bank był ale nie znalazłem ;/); mianowicie padł mi silnik w 316 (95r) i teraz moje pytanie jaki silnik można wpakować z większą pojemnością bez zbytnich przeróbek? Dzięki i Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 najlepiej 1.8 is lub Ti widziałem swego czasu gościa na allegro ,który zajmuje się tylko tym swapem, nie powinieneś mieć problemów z taka zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 chyba ze masz ochotę zaszaleć przekładałem silnik w e21 z 1600 na bracie 23i koszt nie jest duży ale wymaga pracy i paru części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi