Visby Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Mam BMW e36 325td z 1994 roku i chciałem założyć do niego halogeny, ale nie wiem czy muszę oprócz tego zakładać do niego instalację czy może jest już wyposażony w instalację do halogenów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 to czy instalacja jest musisz sprawdzić (wydaje mi się ze powinna być) zobacz czy od wiązki od swiatel mijania i drogowych nie odchodzą jakies przewody. Jesli tak to prawdopodobnie są one do halogenów. Mogą być zakończone pojedyńczą kostką(podobną jak przy kierunkowskazach) bądź pojedyńczymi złączkami zagiętymi pod kątem 90 stopni:) no i włączanie tych halogenów powinno odbywać się włącznikiem "wciskanym" koło włącznika świateł mijania. Pytaj jak czegoś nie wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visby Opublikowano 3 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No właśnie, że niema tego włącznika przy kierownicy Ale mam nadzieję, że seryjnie każdemu zakładano instalację do halogenów. Będę musiał to sprawdzić, inaczej czeka mnie robota z zakładaniem instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No i teraz mnie zastrzeliłeś. Zobacz czy te przewody nigdzie nie wiszą przy światłach. Jak nie ma nic to troche zabawy tak jak powiedziałeś będziesz miał Albo mozesz jeszcze sprawdzić czy bezpieczniki np są od halogenów w skrzyneczce z bezpiecznikami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visby Opublikowano 3 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 To pierwsze co zrobię, jak samochodzik przyjedzie od mechanika, to posprawdzam wszystko Dzięki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Visby nie ma takiej tragedi <bmw_1> , ja tez nie miałem zadnych kabli . Pociągnij sobie instalacje, bezpiecznik, przełącznik nie zapomnij o przekaźniku bo ci kabelki popali <bmw> jak kupisz halogeny to przekaźnik powinien byc w komplecie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi