Gość Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam, jestem posiadazcem bmw 540i z 94r, i zastanawiam sie nad zmiana kierownicy. I teraz mam takie pytanie czy bez problemu moglbym zalozyc kiere od bmw m5 tej z lat 99 itd lub dowlnej m-ki. , oraz gdzie mozna dostac i jakie sa przyblizone koszty tej kiery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 czy bez problemu nie wiem ale ja mam załozoną to chba sie da! ja juz taka kupiłem 318 E36 z kierą o M-ki ma kolega idento jak moja ale nie wiem czy sprzeda i ile by chciałale jak chcesz gość chandluje cześciami do BMW moze by sprzedał 500144999 Rafał spytaj ma na bank ale on ma tez 7 swoich BM-ek i nie wiem czy juz jej sobie gdzieś nie upatzrył. Pozdro <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja mam kiere mke ale starsze wydanie jak cos moze bysmy sie dogadali jakby ci pasowalo. jak cos to pisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi