foxnexus Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witka nic nie obiecuje, ale jeśli czas i okoliczności pozwolą to chętnie wpadne/wpadniemy <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No i wyjasnilo sie. 13-14 prowadze turniej masters'a u nas w Redeco. Szkoda Nie mniej, zyczymy Wam dobrej zabawy i gratyulacje skladamy woz i Kamila (przyszla maxbimmerka) :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no dobra ale jak bedzie spot to niech Cie ktos zastapi w koncu na tych turnijach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frendzel Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Chcialem wpasc na orszaczek zapoznac sie z klubowiczami ale niestesty! Mialem odebrac dzisiaj auto od lakiernika malowana maska i zderzak ale przesadzili w mieszalmni i wyszedl inny odcien maja to poprawic prwdopodobnie na wtorek... Poizdrawiam! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 witam. tez byśmy chętnie wpadli bo to nie daleko, ale w sobotę 06.09 jakimś dziwnym trafem noga mi się połamała i nie ma kto buni poprowadzić. serdeczne gratulacje dla Kosów. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsajson Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Niestety nas też nie będzie :cry: Aktualizuję listę: 1.Mordulec & Pola 2.Paweł & Karolina 3.Kresek & Madzia 4.Michu i familia 5. Piotr & żonka Beatka 6. mat raczej na pewno 7. Madziulka&Krzysiek Życzymy wszystkiego Najlepszego młodej parze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 1.Mordulec & Pola 2.Paweł & Karolina 3.Kresek & Madzia 4.Michu i familia 5. Piotr & żonka Beatka 6. Madziulka&Krzysiek przepraszam ale musze wypisać się z listy, jutro rano jadę za granicę na cały weekend. Glupio mi ,że tak późno informuje ale to dość nagła sprawa, w każdym razie życzę powodzenia dla nowożeńców, napiszcie godzinę a zatrąbie na waszą cześć :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 1.Mordulec & Pola 2.Paweł & Karolina 3.Kresek & Madzia 4.Michu i familia 5. Piotr & żonka Beatka 6. Madziulka&Krzysiek 7. Madzia & Dziki (niestety tylko do 16-praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 1.Mordulec & Pola 2.Paweł & Karolina 3.Kresek & Madzia 4.Michu i familia 5. Piotr & żonka Beatka 6. Madziulka&Krzysiek 7. Madzia & Dziki (niestety tylko do 16-praca) 8. Kaspri z swoją leprzą polową No,to widze ze puki co to osiem bram bedzie :twisted: :lol: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Wszystko pieknie ładnie, ale gdzie dokładnie spotykamy się?Bielany to wiem, ale gdzie? Godzina 13 aktualna? Pozdowionka :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Niech ktoś jak najszybciej ustali gdzie się spotykamy, bo ja pracuję teraz na nocki, a do wrocka mam kawałeczek i potrzebuję trochę czasu żeby dojechać. Ubieramy się w koszulki klubowe, czy raczej na elegancko? Bo fajnie by było jakbyśmy byli w miarę podobnie ubrani. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ustawiamy sie pod DECATHLONEM o 13:00 - pozniej łatwiej właczyc sie do ruchu :wink: Ubieramy się w koszulki klubowe, czy raczej na elegancko? Bo fajnie by było jakbyśmy byli w miarę podobnie ubrani. Mysle ze to "wiekopomna" chwila wiec moze koszulki klubowe to zostawmy na jakiegos SPOTA / ZLOTA a do orszaku wypadałoby sie ubrac nieco bardziej elegancko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 niestey mnie tez nie bedzie jeszcze nie poradzilem sobie z uszkodzeniami auka po zeszlotygodniowej kradziezy. milej zabawy zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No niestety do ostatniej chwili chciałem, ale nei wiedziałem, teraz już wiem, że nie dam rady bo auto nadal stoi rozebrane w chipie a awaria nadal nie jest zlokalizowana i spędza już sen z powiek chyba nie tylko mi. Zastępczą mazdą raczej nie pojadę bo wyglądałoby to śmiesznie Nie mniej jednak... Kosa & Katarzyłka.... wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 W maleńkiej obrączcie uczuć świat cały- miłość, obowiązek i wzniosłe idealy. Niech szczeście i dobroć służy w miłości i życiowej podróży. Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno- odtąd jedno chociaż nadal dwoje NAJlepszego na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Kto nie byl niech zaluje!!!!!! Bylo swietnie!!! Zreszta za duzo by opowiadac Najwazniejsze ze panstwo "Kosowscy" zalegalizowali swoj związek i najserdeczniejse zyczonka jeszcze raz !!!!!!! Choc niepowiem - tyle co bylo flaszek "na bramie" to powinno byc skrzynek :wink: Blokady skrzyzowan,poploch w srod mobilkow co bylo slyszalne na CB ,fajna blokada , a to nawet nie garstka tego co sie dzialo Brak mi tylko jednej rzeczy ktora w ramach niedopatrzenia nie doszla do skutku a mianowicie wspolnej foty panstwa mlodych z reprezentacją Maxbimmera.Ale mam nadzieje ze inne zdjątka zrekompensują ten maly minusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 kaspri84, dokładnie tak jak mówisz Blokady skrzyżowań wyszły REWELACYJNIE 8) Super było! pozdro!!! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek84wro Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Kiedy pijemy wodeczke z bramy?? Proponuje jakis spot 2 dniowy to sie cos jeszcze dokupi i poszalejemy troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No i juz po .Wszystkiego najlepszego ,by wasz droga nigdy nie byla tak waska,by nie szlo przez nia przejsc.Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 jeszcze raz wielkie dzieki bylo rewelacyjnie uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw , az chcialo by sie powtorzyc jakis spot 2 dniowy to sie cos jeszcze dokupi i poszalejemy troszke nie trzeba dokupywac dowiezie sie pozdr zdjecia wkrotce, jak jakies macie bardzo prosze o przeslanie rowniez do mnie kkoselski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Cóz ja tu moge napisac , Orszak wyszedł rewelacyjnie , dlatego chciałbym PODZIEKOWAC wszystkim ktorzy sie zdecydowali poswiecic te pare godzinek na bądz co bądz pewnego rodzaju Spota pod banderą Maxbimmer'a <bmw_2> bmw_beer <bmw_1> a kto nie był to niech żałuje bo przejazd był niepowtarzalny mysle ze zarowno mieszkancy Łagiewnik jak i Dzierżoniowa zostali poinformowani za posrednictwem klaksonów i "łytytytyt" ze Kosowie biorą ślub :lol: Aha mysle ze powinnismy napisac do producenta tych baloników ze Vmax to jakies 60kmh bo inaczej zaczynaja sie odczepiac i zyc wlasnym zyciem :lol: Ponizej kilka zdjec z przejazdu bmw_beer [ Dodano: 15 Wrzesień 08, 14:45 ] ... [ Dodano: 15 Wrzesień 08, 14:48 ] ... [ Dodano: 15 Wrzesień 08, 14:52 ] .... [ Dodano: 15 Wrzesień 08, 15:05 ] .... [ Dodano: 15 Wrzesień 08, 15:31 ] .... [ Dodano: 15 Wrzesień 08, 15:42 ] ... [ Dodano: 15 Wrzesień 08, 16:06 ] ... [ Dodano: 15 Wrzesień 08, 16:09 ] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Potwierdzam było super!!! Nawet na CB kolesie mówili że Maxbimmer rządzi dzisiaj w Dzierżoniowie. Po raz kolejny udowodniono że duży może więcej . Rafał ostatni balonik który pofrunął to ten z przycisku na klapie bagażnika, dopiero przy 160 :twisted: Pozdrowionka dla wszystkich którzy uczestniczyli w tym Wielkim wydarzeniu. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw baaaaaardzo dziękujemy za hałas <bmw_3> <bmw> <bmw_3> , jak Was zobaczylam przez okno to aż mi się łezka w oku zakręciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Pieknie pieknie.Serdeczne gratulacje i najlepszego dla mlodej pary! :party: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zyczę WAM wszystkiego dobrego i niech <bmw> zawsze będzie z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi