tomasso12 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Mam problem z wycieraczkami w moim wozie. Posiadam e39 528i 1996r sedan.Do tej pory działały bez zarzutów, a tu nagle klops.W trakcie pracy zaczęły się "krzaczyć"zwalniając do tego stopnia,że trzeba było pomóc im ręcznie,by wróciły na swoje miejsce.Zdarza się ,że mają przebłyski normalnej pracy,ale to tylko chwilowe.Wczoraj przestały działać w ogóle.Więc sprawdzam bezpieczniki, a te są ok.Odpalam auto i wycieraczki działają,ale tak jakby nie miały siły.Problem mam od piątku,ale już zaczyna mnie to wkurzać.Nie lubię,gdy coś nie działa jak potrzeba.HELP!!!.Nie odwiedzałem jeszcze żadnego warsztatu,ale zanim pojadę chciałbym zasięgnąć informacji.Może ktoś z forumowiczów miał podobny problem i może posłużyć informacją.Gdzie szukać przyczyny? <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razyel Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Prawdopodobnie silniczek już się kończy Bo nie przypuszczam że masz tak zajechane te wycieraczki żeby Ci hamowały na szybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 1 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Pióra mam nowe. Zakładałem dwa tygodnie temu. <bmw_3> [ Dodano: 5 Wrzesień 08, 20:44 ] Niestety odstawiłem auto do mechanika.Jak okazało się były pozapiekane tulejki mechanizmu i to było przyczyną.Trochę pracy,czyszczenia ,smarowania i działa jak wcześniej. Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi