gelolbn18 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 chciałbym sie dowiedzies gdyz planujue zakup bmw (odnosząc się do poprzedniego postu) chciałbym sie dowiedziec jaki silinik e36 pali ? dodam tylko jesli ma to jakies znaczenie a sądze ze ma ,wiec chodzi mi o wersje coupe prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 w mieście od 9-10 wzwyż - w zależności od motoru...w trasie można zejść do 7 spokojnie, bez "emeryt mode"... mi pali w mieście 11 przy bardzo dużym staniu w korkach i krótkich dystansach robionych... z resztą temat wielokrotnie wałkowany - poszukaj dokładniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 zastanow sie nad jakas 6 garowa, zdecydowanie <bmw_1> spalanie nie bedzie az tyle wieksze, a silnik calkowicie inaczej pracuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jeśli już szukasz jakiegoś kompromisu to polecałbym wersję 2.0 6 cylindrową, ładny ma dźwięk a nie zrujnuje też twojego domowego budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 polecam M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jeśli już szukasz jakiegoś kompromisu to polecałbym wersję 2.0 6 cylindrową, ładny ma dźwięk a nie zrujnuje też twojego domowego budżetu. Też tak doradzam. Mam teraz 2.0l i powiem, że jestem zadowolony ze spalania. Jak dla mnie to prawdziwe silniki BMW zaczynają się właśnie od jednostki dwu litrowej (bez obrazy dla właścicieli 316 i 318 ). R6 to jednak R6, a 320 tak dużo nie pali 8) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi