gelolbn18 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam. własnie zrobiłem prawko i mam odłozoną kase na auto uparłem sie nieodwracalnie na e36 w coupe i mam pytanie jaki silnik mi polecacie jako na pierwsze auto? mam troche umiejętności jezdnych wiec 1,6 chyba odpada tzn jezdziłem większymi autami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 mysle ze w bmw najmiej 6 garow pod maska czyli 2.0 daje juz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelolbn18 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 a spalanie 1,8 podobno ekonomicze jest a miedzy spalaniem 2 a 2,5 jest niewiele róznicy ile pali 2.0?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam. własnie zrobiłem prawko .... mam troche umiejętności jezdnych tzn.? ja bym Ci jednak proponował na początek 4-cylindrową jednostkę... nie wiem czym wcześniej i ile jeździłeś (to że dużym o niczym nie świadczy)... jeśli jeździłeś wcześniej autem przednionapędowym i jak zaczniesz zbytnio szaleć mocną tylnionapędówką, to może się to dla Ciebie smutno skończyć... proponuje stopniowo i sukcesywnie wraz ze zdobywanymi umiejętnościami przesiadać się do coraz mocniejszych samochodów... jak to się mówi "nie od razu kraków zbudowano" :wink: większość pewnie tak jak Danich będzie Ci doradzać 6 garów i w pewnym stopniu też mają rację, bo na pewno są to silniki dające dużo więcej frajdy i o większej kulturze prac... ale też nie życze Ci, żebyś skończył jak niektórzy kozacy co się przesiedli z kadettów do mocniejszych aut i myslą, że każdy z nich jest kubicą albo makkinenem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 e36 iS zacznij od tego spalanie w normie osiągi ok i cena przyzwoita happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelolbn18 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 dzieki wielkie jezdziłem e28 sądze ze wybiore 2 litrówke w ostatecznosci 1,8is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi