leonn7 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich Mam taki problem moje bmw e39 528iA na postoju na pozycji "P" np. gdy mam średnia 13,9l/100km komputer pokazuje coraz wyzszą srednią spalania Rosnie bez opamietania i tak np w ciągo ok 5 min ze średniej 13,9l/100km potrafi wzrosnąć nawet do 22l/100km czy to normalne?? Czy u was też tak sie dzieje czy z moją Bemką jest coś nie tak i czy mozecie cos mi podpowiedziec bo nie ukrywam ze troch mnie to niepokoi i wkurza jednoczesnie kiedy widze jakie spalanie pokazuje mi na wolnych obrotach Proszę o pomoc wszystkich którzy cos w tej kwestii wiedzą Pozdrawiam ALL FANS BMW <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YontecK Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Hej! Tu już coś o tym pisałem, pierwszy mój post w tym temacie. Pozdrawiam <bmw_3> http://www.forum.maxbimmer.pl/topics19/jakies-pomysly-vt8793.htm#69679 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 okey cos juz wiecej wiem dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 no to chyba normalne..... jakie jest spalanie na postoju ?? nieskończenie duże więc....... średnie też musi wzrocnąć :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi