henx Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam! Mam taki mały problem.Zapaliła się kontrolka zużycia klocków hamulcowych,wiec po spradzeniu ich stanu i wymianie (przód komplet wraz z czujnikami) świeci sie nadal.Sprawdzony został również tył klocki ok,czujniki ok.Moje pytanie?Czy należy pojechać na komputer w celu wykasowania błędu,może jest jakiś łatwiejszy sposób pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRzAn Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 W moim e36 wystarczyło wypiąć akumulator na 15 min. tylko już to też gdzieś napisałem mam bardzo prosty model BMW 316i z M43 95r. i nie wiem czy twojemu autku to nie zaszkodzi a ściślej mówiąc komputerowi u mnie nic się nie działo a błąd się skasował i kontrolka zgasła. A normalnie to tak jak mówisz trzeba pod kompa podpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 henx - wysil się trochę i poszukaj (to naprawdę nie boli) :? , zamiast zakładać nowe tematy i zaśmiecać forum, bo ten sam temat jest aktualnie wałkowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henx Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Dziękuje za podpowieć,problem rozwiązał sie sam.Dzisiaj rano odpaliłem auto i ku mojemu zdziwieniu kontrolka zgasła. Sorki za ten temat rzeczywiście jest już wałkowany.na przyszłoś postaram sie nie <bmw_2> panikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi