Kamil Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam potrzebuje rozpiske bezpiecznikow do e34 520i24v po polsku! a konkretnie chodzi mi o bezpiecznik nr18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 U mnie jest to bezpiecznik 15 amperowy, za radio lub zmieniarke, za swiatlo w schowku , podswietlenie popielniczki taki zbiorczy. jesli masz telefon to tez podlaczony pod ten bezpiecznik.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 bo mam taki problem ze ten bezpiecznik caly czas mi sie pali! i nie wiem nawet od czego zaczac sprawdzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics19/rozpiska-bezpiecznikow-do-e36-i-e30-vt1932.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 WNT podany link nie zawiera informacji dot. Piatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 zapytaj tego co zakładał temat może coś wie napisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Kamil poszperalem troche i wygrzebalem taki link rozpiska po polsku:) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=67240&highlight=skan+e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 WIELKIE DZIEKI JAREKNES bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi