el_banano Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jak w temacie mam do wymiany/naprawy/regeneracji przekładnie cieknie płyn od wspomadania i to dosyć mocno. wie ktoś gdzie jest jakiś mechanior co sie tym zajmuje?? znalazłem jednego gościa na Krakowskiej na zajezdnie DLA ale koleś mi powiedział że on to tylko wykręca i komuśinnemu daje do roboty a nie uśmiecha mi sie płaciać pośrednikowi. za wszelkie info z góry dzięki <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jak w temacie mam do wymiany/naprawy/regeneracji przekładnie cieknie płyn od wspomadania i to dosyć mocno. wie ktoś gdzie jest jakiś mechanior co sie tym zajmuje?? znalazłem jednego gościa na Krakowskiej na zajezdnie DLA ale koleś mi powiedział że on to tylko wykręca i komuśinnemu daje do roboty a nie uśmiecha mi sie płaciać pośrednikowi. za wszelkie info z góry dzięki <bmw_2> bmw_beer w mirkowie.... jedyni dają gwarancję na rok czasu ale.... używka w dobrym stanie ok. 200-300 regeneracja pełna około 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi