judin2 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Czesc! Jestem przyszlym posiadaczem BMW tylko jeszcze nie wiem z jakiej serii. Moj ciezko zarobiony kapital to 19000tys zł. Jak sie pewnie orientujecie to w gre, ta cenowa wchodza tylko dwa modele(dla mnie). Seria 3 E36 oraz seria 5 E39. Rok produkcji 97/98. Co radzicie kupic??? 3 czy 5??? wiadomo ze 3 bedzie w duzo lepszym stanie bowiem za 15/16 tys. mozna juz dosc niezla znalezc z malym przebiegiem, lecz ja stanowczo sklaniam sie do 5 poniewaz jest dla mnie duuzo piekniejsza, ale nie wiem czy w tym przedziale cenowym warto sie pchac bo jak wiadomo 3 bedzie 'wypas' a 5 z dolnej polki - w sensie technicznym. Chcialbym zebyscie odpowiadajac nalozyli duzy akcent na 5 i poznac wasze zdanie czy poprostu warto ja kupic za te pieniadze czy lepiej doskladac i kupic w lepszym stanie technicznym??? dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Czesc!Jestem przyszlym posiadaczem BMW tylko jeszcze nie wiem z jakiej serii. Moj ciezko zarobiony kapital to 19000tys zł. Jak sie pewnie orientujecie to w gre, ta cenowa wchodza tylko dwa modele(dla mnie). Seria 3 E36 oraz seria 5 E39. Rok produkcji 97/98. Co radzicie kupic??? 3 czy 5??? wiadomo ze 3 bedzie w duzo lepszym stanie bowiem za 15/16 tys. mozna juz dosc niezla znalezc z malym przebiegiem, lecz ja stanowczo sklaniam sie do 5 poniewaz jest dla mnie duuzo piekniejsza, ale nie wiem czy w tym przedziale cenowym warto sie pchac bo jak wiadomo 3 bedzie 'wypas' a 5 z dolnej polki - w sensie technicznym. Chcialbym zebyscie odpowiadajac nalozyli duzy akcent na 5 i poznac wasze zdanie czy poprostu warto ja kupic za te pieniadze czy lepiej doskladac i kupic w lepszym stanie technicznym??? dzieki za rady no więc, że bo tak.... jak już koniecznie chcesz bmw.... to i będziesz miał wydateczki co do tych 2... to ja zdecydowanie wolę 3... 5 taka bez polotu jest.... przynajmniej e39 Wniosek: doskładaj jeszcze trochę i kup sobie e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi