Maslana Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Czytaka operacja jert mozliwa ?? Jakim kosztem i jakie problemy moge napotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 jest mozliwa, a czy oplacalna ? zalezy od portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslana Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 a jakie ewentualnie przeszkody trudne do obejscia moglbym napotkac?? a portfelem bede sie puzniej martwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 nie pomogę Ci bo nie wiem, ale widziałem takie e30 jeżdżące na BMW Drift Wyrazów co mogę powiedzieć to to, że ładnie to zamiata :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslana Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 to ze zamiata jestem pewien mimo wszystko dzieki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 mysle ze o ile z silnikiem nie bedzie problemow to na elektryce mozna kleknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslana Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 bardziej martwie sie o wal i most .... [ Dodano: 29 Sierpień 08, 14:14 ] Kurcze naprawde nikt nie wie jak wyglada sprawa z taka przebobka ?? :cry: pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi