FeelDy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 chłopacy w temacie swiec sie kazdy wypowiedział i wszyscy mi mowia ze dobiora mi w sklepie...a jak pojechałem i powiedziałem... jakie mam auto to mi chciali dac oryginalne 2 elektrodowe...a do gazu to porazka wiec... MOZE KTOS MA 1.8M40 zaszambione i wykrecił by swiece i napisał w posciku jej symbol <bmw_1> <bmw_2> bmw_beer ps: kupiłem nowe ngk... ale nie jestem pewien ze sa dobrze dobrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=1320&t=pkwzuendkerzen&lmf=&h=BMW oto katalogen <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja w 318i z LPG power mialem wlasnie te BKR6EK dwuelektrodowe i dawaly rade spokojnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 BKR6EK dwuelektrodowe i dawaly rade spokojnie, a jaka miałes instalke ? bo mnie gaziaze strasza ze nie do ustawienia.... jest gazik na 2 elektrodowych ze bedzie nie rowno chodził i strzelał ;/ ja mam jakies (lpg) LOVATO tylko nie wiem ktory to jest gen;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 mialem II gen na kompie AL-700, jak gaziazie mowia ze sie nie da to zmien gaziarzy, dobre swiece i kable to podstawa w gazie , wiec poki co swiece nowe mozesz kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam mam świece ngk dwuelektrodowe oraz zwykłą instalkę bez komputera i jest ok.Przy zakupie auta zmieniłem również kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 bez komputeraco rozumiesz przez komputer ?? ja mam tylko jakis sterownik z przełacznikiem gaz benz auto...(powyzej 2000 sam wskakuje na gaz) a ze w temacie lpg jestem dupsztal...to nie wiem :roll: ps:widze queen! nie ma to jak breakthrough i heja! sory za ot;P <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jeśli chodzi o ten komputer to mam na myśli takie małe plastikowe pudełeczko pod maską którego u mnie nie ma.Za to kumpel ma e34 z owym pudełkiem który podobno jest wykorzytywane w ok.20 %,tak mi gaziarz powiedział. P.S Ostatnio wzięło mnie na Quenna Tylko nie myśl ,że jestem jak freddy :wink: no wiesz homo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Quenna Tylko nie myśl ,że jestem jak freddy :wink: no wiesz homo :wink:winny sie tłumaczy a to ze ktos lubi queen nic nie znaczy:D a freddy był bi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 bi oj chyba nie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Mnie tam jeden gazownik z pobliskiego miasta wkrecal ze do gazu tylko z jedna elektroda bo lepiej skupia iskre ale Tazunio mnie oswiecil i zadalem sobie trud poszperac w literaturze . Teraz mam 2 elektrodowe NGK BKR 6EK , takie jak w katalogu czesci do mojej bejki. PS.Obojętnie, ile świeca ma elektrod, iskra jest JEDNA (tam, gdzie w danym momencie odległość między elektrodami jest najmniejsza; w miarę zużycia elektrod iskra przeskakuje w innym miejscu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 3 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 dzisiaj byłem w jettroniku i mówił mi gość ,żeby nie pakować jakiś wynalazków typu 4 elektrody tylko świeczki o parametrach katalogowych też na lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi